Η Βίκυ Καγιά θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες, όπου θα συζητήσει τα πάντα με την Τζένη Θεωνά. Η παρουσιάστρια που ξαφνικά πήρε την απόφαση να σταματήσει από την τηλεόραση και να αφιερωθεί στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, στα παιδιά της και στον εαυτό της, μίλησε μεταξύ άλλων για αυτή της την απόφαση.

Ένα μικρό απόσπασμα πρόβαλλε το Happy Day σήμερα Τρίτη 24/12, καθώς η εκπομπή και η συνέντευξή της θα προβληθεί το Σάββατο 28/12.

Η αλήθεια για την απόφαση της Βίκυς Καγιά να φύγει από την τηλεόραση

Δείτε επίσης: Ο λόγος που η Βίκυ Καγιά φιλάει πάντα παθιασμένα τον Ηλία Κρασσά

«Από όλα ήταν ζητούμενο να κάνω off από την τηλεόραση. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν πήγαινε άλλο για πολλούς λόγους, προσωπικούς, οικογενειακούς, επαγγελματικούς. Όταν μπαίνεις σε έναν τέτοιο κυκεώνα, ξεχνάς ξαφνικά ποιος είσαι. Δεν μου αρέσει να ξεχνάω ποιος είμαι. Και τι σημασία έχει στη ζωή; Η επιτυχία ή το κέντρο σου και αυτό που θες πραγματικά να κάνεις στη ζωή σου και η οικογένειά σου;» ακούγεται να λέει η Βίκυ Καγιά.

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

«Γύρισα ξανά στον εαυτό μου. Είχα χάσει την ψυχραιμία μου, την ηρεμία μου και δεν αξίζει κανείς να το διαπραγματεύεται αυτό, ειδικά όταν έχει μια υγιή οικογένεια», έχει πει η Βίκυ Καγιά στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

Η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά σε εκδήλωση

Όσο για το αν θα την ξαναδούμε στη μικρή οθόνη, η ίδια ήταν κατηγορηματική: «Θα επέστρεφα μόνο αν υπήρχε κάτι που να με κάνει ευτυχισμένη, χωρίς να διακυβεύεται η ψυχική μου ηρεμία».

Σε διαφορετικό σημείο μίλησε με ιδιαίτερη τρυφερότητα για τη σχέση της με τα παιδιά της, καθώς και με την κόρη του συζύγου της από τον προηγούμενο γάμο του, Εριέττα Κρασσά. «Την έχω από 4 ετών και αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση. Ο μπαμπάς της, όμως, είναι εκείνος που συγκινείται περισσότερο, ειδικά όταν τη βλέπει ντυμένη και φτιαγμένη», σχολίασε η Βίκυ Καγιά.