Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, καθώς καθημερινά, μέσα από τα social media τους μοιράζονται στιγμές με την οικογένειά τους και έχουν κάνει πολύ κόσμο να ταυτίζεται μαζί τους, πέρα από το γεγονός πως όλοι τους θαυμάζουν για όσα έχουν καταφέρει ως αθλητές.
Όλο το καλοκαίρι ανέβαζαν φωτογραφίες και βίντεο από όσα έκαναν με τις μικρές τους κόρες και την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη, η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμη περισσότερα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αποχαιρετώντας έτσι τον Αύγουστο, που τους χάρισε μοναδικές αναμνήσεις.
Οι φωτογραφίες της Βασιλικής Μιλλούση από το καλοκαίρι της με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις κόρες τους
«Ο Αύγουστός μας σε φωτογραφίες 🐚☀️🌸🧿
Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές, για τις μεγάλες αποφάσεις και για την ξεκούραση που μας προσέφερες 🙏
Είμαστε όλοι έτοιμοι για τον όμορφο Σεπτέμβρη και για όλα τα “καινούργια” που έρχονται🧿», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης.
Δείτε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Εικόνες από την ονειρική μονοκατοικία τους με την πισίνα










Η τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με τις κόρες του
Την Δευτέρα 14 Ιουλίου οι δυο κόρες του ζευγαριού είχαν την σχολική τους γιορτή για το τέλος της χρονιάς και ο Ολυμπιονίκης ήταν εκεί και λίγο πριν τις απολαύσει στη σκηνή, φωτογραφήθηκε μαζί τους στο σαλόνι του σπιτιού τους, γεμάτος περηφάνια.
«Καλή εβδομάδα με λίγο άρωμα σχολικής καλοκαιρινής γιορτής ! 🔥🥰❤️😍», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, όπου η Σοφία και η Λένια, όπως την φωνάζουν, σχημάτιζαν μία καρδιά με τα χέρια τους, ενώ ήταν ντυμένες σαν γοργόνες, και εκείνος στεκόταν στην μέση και τις είχε αγκαλιά.
Δείτε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας: Συγκινημένος με τις επιτυχίες των παιδιών του (Βίντεο)


">
">
">
">
">
">
">