Η Δέσποινα Τσολάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα για τον Σπύρο Μπιμπίλα. Η ηθοποιός και σοπράνο έκανε αποκαλύψεις για την διαμάχη ανάμεσα στον καλό της φίλο και τον Γιώργο Καρκάδείτε πως ξεκίνησαν όλα.

Τι είπε η Τσολάκη για Μπιμπίλα – Καρκά

«Θα γίνω λιοντάρι σε όποιον τον πειράξει. Νιώθει προδομένος. Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά τα σχόλια; Ο Σπύρος τον βοήθησε και τον είχε προτείνει σε πολλές δουλειές. Όταν είχε μπει φυλακή, ο Σπύρος είχε μαζέψει υπογραφές από τους ηθοποιούς. Άρχισε ο άλλος να τον βρίζει στα καλά καθούμενα, δεν ξέρω πως έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία και γιατί βρίζει και μιλάει τόσο άσχημα για τον Σπύρο», ανέφερε αρχικά.

Ήμουν με τον Σπύρο όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του και του είπε “με στεναχώρησαν αυτά που γράφει ο γιος μου” αλλά αυτό το τηλεφώνημα ήθελε να μείνει μεταξύ τους. Το ήξερα ότι έγραψε όλη την περιουσία του στον Γιώργο. Θα ήταν πολύ καλό να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον Σπύρο Μπιμπίλα», αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη μεταξύ άλλων.

«Τη στιγμή που όχι μόνο τον στήριξε να βγει από τη φυλακή αλλά τον πρότεινε και σε τόσες δουλειές. Δηλαδή 8 δουλειές του τις έδωσε ο Μπιμπίλας», είπε σε άλλο σημείο.

Η τελευταία ανάρτηση του Καρκά για τον Μπιμπίλα

Η αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Καρκά και του Σπύρου Μπιμπίλα φαίνεται πως φουντώνει, με τον πρώτο να κατηγορεί τον ηθοποιό ότι προσπαθεί να παίξει το θύμα, ενώ εκείνος ήταν που άνοιξε το θέμα με την κατάθεσή του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιώργος Καρκάς, μέσα από ανάρτησή του στα social media, ξεκαθαρίζει πως δεν ήταν εκείνος που άρχισε τη δημόσια διαμάχη, αλλά ο Σπύρος Μπιμπίλας. Όπως αναφέρει, ο ηθοποιός μίλησε για θέματα που δεν είχαν καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας επικοινωνιακός κυκεώνας που τον έβαλε ξανά στο στόχαστρο των media.

Ο Γιώργος Καρκάς και ο Σπύρος Μπιμπίλας
NDP

«Είδα ξαφνικά το πρόσωπό μου παντού, για όλους τους λάθος λόγους, ξανά», αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η δημόσια εικόνα του διαστρεβλώθηκε, κάτι που τον οδήγησε να δώσει συνεντεύξεις και να απαντήσει στις κατηγορίες.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας για δίκη Φιλιππίδη: «Όταν φτάνεις σε σημείο να λες πως έσκισα μια καταγγελία…»

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, το γεγονός ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρεται τώρα στη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής είναι υποκριτικό, καθώς στο παρελθόν έχει μιλήσει ο ίδιος ανοιχτά για την προσωπική του ζωή σε πολλές συνεντεύξεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Καρκά για τον Σπύρο Μπιμπίλα

«ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΙΤΣΑ

Επειδή ο κόσμος πολλές φορές πιάνει τον εαυτό του να παρακολουθεί αντιπαραθέσεις – σίριαλ στην τηλεόραση ξεχνώντας από που ξεκίνησαν και ποιος τα προκάλεσε. Και επειδή έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρά πράγματα αυτή τη στιγμή… Να υπενθυμίσω ότι όλα αυτά που παρακολουθείτε τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση ΔΕΝ ξεκίνησαν από εμένα.

Όλα ξεκίνησαν απ’ την κατάθεση του κύριου αυτού στο δικαστήριο περί συμφώνων και περιουσιών που δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση και οι λόγοι που τα ανέφερε είναι άλλοι και το έκανε επίτηδες. (Διαφωτιστική είναι η ανάρτησή μου με τίτλο “ΣΟΥΠΑ σεντονάκι”). Είδα ξαφνικά ΕΓΩ πρώτος, το πρόσωπό μου παντού, για όλους τους λάθος λόγους ΞΑΝΑ, μετά την κατάθεσή του και με χυδαίες λεζάντες να προσπαθούν να με σκιαγραφήσουν ΠΑΛΙ..για ακόμη μια φορά στη ζωή μου…ως κάτι που δεν ήμουν.

καρκάς

Επειδή δε θα κλαφτώ δημοσίως, ούτε θα περιγράψω το τι μνήμες μου ξύπνησε… άλλωστε δε το έχω κάνει τόσα χρόνια τώρα και αυτό αφορά εμένα, γενικά , και όχι εσάς…τον κόσμο γενικότερα

Απλώς να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα… Σε καμία πρωινή εκπομπή δε θα είχα κάνει δηλώσεις και σε καμία Ζήνα δε θα είχα πάει αν ΔΕΝ είχε προκύψει όλη αυτή η “βρωμιά” και διαστρέβλωση της εικόνας μου , η οποία ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ και μόνο από αυτήν. Ακόμα και στη Ζήνα που πήγα, οποίος έβλεπε τι έλεγα… ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Έλεγα πράγματα που καταδεικνύουν συμπεριφορές συγκεκριμένες και πάντα σε ο,τι έλεγα κατέληγε η σκέψη μου σε κάτι ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και ήταν πάντα ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ με τις δικαστικές διαδικασίες και τη δημοσιότητα κάποιων ανθρώπων ΔΙΠΛΑ σε αυτές. Αυτό έκανα στη Ζήνα. Όποιος θέλει να καταλάβει καλώς. Οποιοδήποτε άλλος δε με αφορά.

Το προκάλεσε και τώρα βλέπετε… θυματοποιείται. Λέει ότι είδε την προσωπική του ζωή δημοσίως και μπλα μπλα… Συγγνώμη, ΕΓΩ είδα πρώτος το πρόσωπό μου παντού με αφορμή την άσχετη κατάθεσή του στο δικαστήριο που υποτίθεται ότι πήγε για τα θύματα. Και τα απάντησα. Ποιος νομίζει ότι μπορεί να είναι κάποιος που να λέει ότι θέλει για τον άλλον και μετά.. όταν ο άλλος το απαντάει να βρεθεί και υπόλογος που το απάντησε…

Ο Γιώργος Καρκάς και ο Σπύρος Μπιμπίλας στο θέατρο

Είναι η κουλτούρα του metoo ακριβώς αυτή (συγγνώμη ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που έκαναν τους υπερασπιστές του, όχι τα κοινωνικά του αιτήματα). Σε αυτά είμαστε όλοι μαζί. Ότι δηλαδή λέμε ότι γουστάρουμε για τον οποιονδήποτε επειδή είμαστε εμείς και ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να απαντήσει.

Συγγνώμη, αυτοί είναι “κώδικες” που δεν κατανοώ και δε θα τους υπηρετήσω ποτέ. ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ;! Το προκάλεσε. Ξαναλέω, δε θα είχα μιλήσει πουθενά αν δεν το είχε προκαλέσει. Κι επειδή υπάρχει “προηγούμενο” με τέτοιου τύπου συμπεριφορές τις οποίες δεν είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε.

Απλώς, να ξαναλέω το προκάλεσε εκείνος και εκείνος είναι που έχει δώσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες συνεντεύξεις φέτος λέγοντας πότε έκοψε το σεξ, πότε δεν το έκοψε, πότε κάνει το ένα, πότε κάνει το άλλο, πόσου συντρόφους είχε και πόσους δεν είχε… Συγγνώμη, αλλά την τρελίτσα που πάει να πουλήσει αυτή τη στιγμή και να κάνει…

ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΥ… είναι μια τρελίτσα που δε μπορεί να την υποστηρίξει γιατί πολύ απλά η ροή των πραγμάτων είναι συγκεκριμένη και είναι και ρε γαμώτο ΔΗΜΟΣΙΑ… σαν σίριαλ.

Επειδή, όμως, εδώ έχουμε ένα σοβαρό δικαστήριο… Κι επειδή, όπως λέει ο ίδιος όλο αυτό το έκανε (με τις τηλεοράσεις για δύο χρόνια κάθε μέρα κτλ. για τα θύματα). Αλήθεια… Ο κύριος Μπιμπίλας, στο δικαστήριο τώρα, δηλαδή… την ώρα της κρίσης ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ;

Θυμάται κανείς; Θα θυμάται κανείς; Ας ασχοληθούμε με το δίκαιο αυτή τη στιγμή. Α, και στο ενδιάμεσο να μην προκαλούμε!»