Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της στον αέρα της εκπομπή Happy Day στον ALPHA σχολίασαν την επίθεση που έκανε ο Αχιλλεάς Μπέος κατά του Γιώργου Τσαλίκη στον αέρα των Weekenders όταν τον έβγαλαν ζωντανά για να απαντήσει για την δική του επίθεση απέναντι στους τεχνικούς στην συναυλία για την φωταγώγηση του Βόλου πριν από λίγες ημέρες.
«Τι να κάνω; Να υποκριθώ; Όταν κάποιος πληρώνεται και είναι επαγγελματίας, οφείλει να σέβεται τον εαυτό του και τη δουλειά που κάνει. Και θα με κρίνει τώρα ποιος, ο Τσαλίκης η λουλού; Εγώ κρίνομαι απ’ τον κόσμο. Ακούστε να σας πω, οι πρωινές εκπομπές και η τηλεόραση γενικά έχει κατακλυστεί από ανθρώπους που θέλουν να περάσουν ένα άλλο μήνυμα. Δεν είναι αυτή η ζωή ή η καθημερινότητα», ήταν τα λόγια του Δημάρχου Βόλου – Δείτε τα νεύρα του στο πλατό.
Ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σειρά του απάντησε στον Αχιλλέα Μπέο με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Tο σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Αχιλλέα Μπέο και τον Τσαλίκη
«Ο Αχιλλέας Μπέος αντί να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στους τεχνικούς σε μια ημέρα γιορτής, βγαίνει τώρα να προσβάλλει τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος έχει τρία παιδιά. Το να αποκαλέσεις έναν άνθρωπο με αυτό τον χαρακτηρισμό, αμφισβητώντας ουσιαστικά τι; τον ανδρισμό του; Αυτός είναι ο στόχος του κύριου Μπέου;
Ο Γιώργος είναι σε μια φάση περίεργη συναισθηματικά. Έχει χάσει κάποιους δικούς τους ανθρώπους και τον τελευταίο ένα μήνα έχει βρεθεί στο προσκήνιο για διάφορες δηλώσεις του και κάπου η ψυχολογία του έχει φτάσει στα όριά του, οπότε δεν μπορεί και το άδικο. Για εμένα έχει δίκιο σε αυτό που λέει, αλλά δεν θα έπρεπε να το προσωποποιεί. Δεν χρειαζόταν να το προσωποποιήσει προς την Κατερίνα επειδή βρέθηκε καλεσμένη εκεί», τοποθετήθηκε σχετικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


">
">
">
">
">
">
">