Τον ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη φέτος τον βλέπουμε σε ρόλο παρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Καλημέρα είπαμε;» κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 09:00, μαζί με την η Ζωή Κρονάκη, πράγμα πολύ σύνηθες.
Το γεγονός αυτό, μάλιστα, είχε σχολιαστεί από τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό και τους συναδέλφους του (δείτε εδώ την απάντηση όλο νόημα στα σχόλια αυτά) στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στη συχνότητα του MEGA.
Σε συνέντευξη του λοιπόν, στο περιοδικό OK, σχολίασε τον νέο ρόλο του ηθοποιού, και είπε: «Ακόμα και σε εκπομπή λόγου το σαββατοκύριακο, έβαλαν τον Τάσο Ιορδανίδη στη θέση ενός δημοσιογράφου, του Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Δεν μου αρέσει να βλέπω ηθοποιούς να παρουσιάζουν εκπομπές λόγου».
Η απάντηση του Τάσου Ιορδανίδη στον Κώστα Τσουρό
Ο Τάσος Ιορδανίδης λοιπόν, σήμερα, Παρασκευή 18/10, μίλησε στις κάμερες τις εκπομπής “Happy Day” του ALPHA, και είπε σχετικά τις απόψεις του Κώστα Τσουρού: «Αγαπώ τον Κώστα Τσουρό και τον σέβομαι. Δεν με στενοχώρησε η άποψη του, το είπε καλοπροαίρετα. Έχει την άποψή του και είναι σεβαστή. Εξέφρασε την άποψη του ελεύθερα. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του. Νιώθω και αισθάνομαι πολύ όμορφα και περνάω πολύ ωράια στην εκπομπή. Νιώθω σαν οικογένεια. Η Ζωή είναι σαν μαμα. Περνάμε πολύ καλά. Δεν έχω κάποιο άγχος για τα νούμερα».


">
">
">
">
">
">
">