Το βράδυ της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου η πολιτική συζήτηση στην εκπομπή «MEGA News Talk» πήρε μια διαφορετική τροπή. Συγκεκριμένα, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον οικοδεσπότη, Τάκη Χατζή, και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρο Μαργαρίτη. Οι δύο άντρες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση για το θέμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Η έντονη συζήτηση ανάμεσα στον Τάκη Χατζή και τον Θόδωρο Μαργαρίτη στον «αέρα» του MEGA

Αρχικά, ο Τάκης Χατζής ξέσπασε στον καλεσμένο του, λέγοντας με δυνατή φωνή: «Μου λέτε άλλα πράγματα, σας κάνω μία συγκεκριμένη ερώτηση! Αυτό ρωτάω, απαντήστε μου (σ.σ. για την τράπεζα)!», τότε, το Θόδωρος Μαργαρίτης, απάντησε: «Το ξέρετε ότι υπάρχει αναπτυξιακή τράπεζα, κύριε Χατζή; Το γνωρίζετε; Πώς λέγεται, ξέρετε;». Ο δημοσιογράφος με την σειρά του, απάντησε με ειρωνικό τρόπο: «Μου κάνετε τον έξυπνο τώρα… μπορείτε να απαντήσετε, κύριε; Είσαι με τους πλούσιους τότε!».

Διαβάστε επίσης: Ο Τάκης Χατζής απαντάει για την απόλυση Ψαριανού: «Ξεπέρασε τα όρια, είχε ήδη πάρει την απόφασή του»

Διαβάστε επίσης: Πάνος Βλάχος: Αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή του Τάκη Χατζή – «Τι είναι εδώ δηλαδή; Κ@λ@χανείο είναι;»

Λίγο αργότερα, σε ένα άλλο σημείο της συζήτησής τους, ξέσπασε πάλι ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες, με τον Τάκη Χατζή να ξεσπά στον καλεσμένο του λέγοντας: «Όλοι έχουν γράψει στην Καθημερινή, τι πάει να πει αυτό; Και τι σημασία έχει αυτό; Εσύ δεν είσαι κομμουνιστής, εσύ είσαι δεξιός του κερατά!», τόνισε ο Τάκης Χατζής.