Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno του MEGA, όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Προς το τέλος της κουβέντας, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τον ρωτήσει για τις φήμες περί κρίσης στον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες.
Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για Στέφανο Κασσελάκη: «Επιθετικούλης, αλλά…» – Ο λόγος που διασταύρωσαν τα ξίφη τους
Στέφανος Κασσελάκης για τον γάμο του: «Fake news, τελεία, παύλα, παράγραφος»
Χωρίς περιστροφές, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε πως τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία βάση αλήθειας. «Μπορείς να ρωτήσεις, αλλά είναι fake news. Τελεία, παύλα, παράγραφος. Κυριολεκτικά fake news», δήλωσε κατηγορηματικά.
Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για το timing αυτών των φημών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μάλιστα, βγήκαν την ημέρα που πήγα στη Γαλλία για να συναντήσω τον Γάλλο πρωθυπουργό, το οποίο εξηγεί πολλά από μόνο του. Προφανώς έγινε επίτηδες, όταν υπάρχει κυριολεκτικά μηδενική βάση αλήθειας».
Η Φαίη Σκορδά, παρατηρώντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν κάπως σοβαρός, καθ’ όλη τη διάρκεια του μεταξύ τους διαλόγου, του ζήτησε να ρίξει ένα χαμόγελο. Εκείνος, ανταποκρίθηκε με χιούμορ, χαμογέλασε ζωντανά στον αέρα, κάνοντας την παρουσιάστρια να γελάσει.
Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα, λέγοντας: «Δεν έχω κανέναν στην μπούκα, έχω αποδείξει ότι έχω πολλά κανόνια, αλλά είναι μέλη του Κινήματος Δημοκρατίας». Με αυτόν τον τρόπο, έβαλε οριστικά τέλος στις φήμες και έστειλε σαφές μήνυμα πως δεν πτοείται από κακόβουλα δημοσιεύματα.


">
">
">
">
">
">
">