Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Happy Day μίλησε για το φλέρτ που έχει δεχτεί από το ίδιο φύλο, με αφορμή τις δηλώσεις της Ιουλία Καλλιμάνη στον Γιώργο Λιάγκα τις οποίες και σχολίαζε εκείνη την ώρα η ίδια και το πάνελ της.

Υπενθυμίζουμε πως η τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί πριν από λίγες μέρες στην συνέντευξή της πως οι γυναίκες την φλερτάρουν περισσότερο από τους άντρες, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την διαδρομή της στον χώρο της μουσικής – δείτε εδώ. Αυτές τις δηλώσεις σχολίασε η παρουσιάστρια του ALPHA TV και αποκάλυψε το περιστατικό που βίωσε σε νυχτερινή της έξοδο σε γνωστό μπαρ στη Πειραιώς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το φλερτ που έχει δεχτεί από γυναίκα

Αρχικά, ο Κώστας Φραγκολιάς αναρωτήθηκε εάν πρόκειται για το ίδιο τύπου φλερτ με εκείνο που κάνουν οι άντρες σε γυναίκες και έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφορμήθηκε από την ερώτηση και περιέγραψε την εμπειρία της.

«Μου ‘χει τύχει μία φορά, πολύ παλιά, σε ένα μπαρ στην Πειραιώς που πάω τουαλέτα και δέχτηκα ένα βλέμμα πιο έντονο. Το λέω γιατί αυτό ήταν ένα μπαρ που συγκέντρωνε και κόσμο που ήταν πιο χαλρό στην σεξουαλικότητά του. Εκεί δέχτηκα ένα βλέμμα πιο ισχυρό. Δεν μου μίλησε ούτε μου είπε κάτι…», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.