Η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα Δεν γίνεται του ALPHA, Ναταλία Γερμανού και η παρουσιάστρια του Happy Day του ίδιου σταθμού, Σταματίνα Τσιμτσιλή, το Σάββατο που μας πέρασε 16/11, είχαν μια ξεκαρδιστική συνάντηση στα backstage.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φαίνεται να πήγε στο στούντιο μαζί με τον μικρό της γιο, Γιάννη, ο οποίος είναι 6 ετών. Ωστόσο, στην επίσκεψη τους συνάντησαν την Ναταλία Γερμανού, η οποία πάντα φέρνει μαζί της και τα δύο σκυλάκια της, και ακολούθησε μια χιουμοριστική συζήτηση μεταξύ της παρουσιάστριας και του μικρού αγοριού.

Η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Ναταλία Γερμανού

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα το πρωί της Δευτέρας, 18/11, πρόβαλλε το απόσπασμα όπου η Ναταλία Γερμανού εξιστορεί την τυχαία συνάντηση στην δική της εκπομπή, με την παρουσιάστρια του “Καλύτερα Δεν γίνεται” να λέει:

«Την ώρα που ετοιμαζόμουν στο καμαρίνι, σκάει μύτη η Σταματίνα, με την οποία είμαστε διπλανά καμαρίνια, μαζί με τον γιό της. Σάββατο, ήρθε να πάρει κάτι από το καμαρίνι της. Βλέπω τον γιο της που είναι ένας κούκλος, κούκλος, πανέμορφος, και της λέω “Πόσο μοιάζει στον μπαμπά του” και μου λέει ” κοίταξε τον λίγο καλύτερα, δες τα μάτια του”.

Τον κοιτάζω και λέω ίδιος η Σταματίνα, μοιάζει πολύ στα μάτια της Σταματίνας. Και μου έκανε εντύωπση που ο μικρός, που είναι μικρούλης, βλέπει τα δύο τα σκυλιά, και με πόσο θάρρος πήγε πάνω τους να παίξει και να τα χαϊδέψει. Πόσο μου αρέσουν οι γονείς που μαθαίνουν στα παιδιά τους από μικρά, να μην φοβούνται τα ζώα και να είναι εξοικειωμένα μαζί τους. Η Σταματίνα δε, άβαφη με ένα τζιν και μια αλογοουρά, καλλονή. Να τον χαίρεστε Σταματίνα είναι κουκλί».

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με τον γιο της στην πιο όμορφη φωτογραφία!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, είπε: «Συγγνώμη, μοιάζει και στον μπαμπά μας και μας αρέσει και ο μπαμπάς μας γι’αυτό και τον διαλέξαμε για άντρα μας. Αλλά έχουν τα μάτια είναι δικά μου τι να κάνουμε. Θέλω να πω και τη συνέχεια. Πάει ο Γιάννης στα σκυλάκια της Ναταλίας, αυτά τα δύο πολύ τρυφερά, πολύ γλυκά, πολύ παιχνιδιάρικα. Και επειδή αισθάνθηκε κάπως μειονεκτικά, πάει στο καμαρίνι μου παίρνει αυτό λούτρινο και της λέει “κ. Ναταλία έχει και η μαμά μου σκυλάκι στο καμαρίνι” και εννοούσε αυτό το λούτρινο».