Ο Άλεξης Κούγιας εκτός από μία τεράστια περιουσία – δείτε εδώ – κληρονόμησε στα παιδιά του και τις αντιδικίες του. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στην εκπομπή της τις προσπάθειες του Χρίστου Κούγια να αποσύρουν τιις αγωγές εναντίον του ίδιου και της αδερφής του, Μάιρας, όσοι είχαν προβλήματα με τον πατέρα του, μετά και από την προβολή των δηλώσεων του Όθωνα Παπαδόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει την αγωγή – δείτε εδώ όσα είπε σχετικά.
Η παρουσιάστρια εξήγησε κάτι που πολύ δεν γνωρίζουν, διότι πρόκειται για θέματα νομικής φύσεως και σε αυτό απέδωσε την συμπεριφορά του Χρίστου Κούγια να τα «βρει» με τους «εχθρούς» του πατέρα του.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις προσπάθειες του Χρίστου Κούγια να αποσύρουν τιις αγωγές εναντίον του ίδιου και της αδερφής του
«Ο γιος του Αλέξη Κούγια άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να ρίξει γέφυρες και να τερματίσει κάποιες κόντρες και αντιδικίες που είχαν κάποιοι με τον πατέρα του. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος και να σας πω την αλήθεια και εγώ δεν το είχα καταλάβει, είναι όταν αποδέχεσαι την κληρονομιά του πατέρα σου εν προκειμένου αποδέχεσαι και τις υποχρεώσεις του.
Αυτό σημαίνει πως όταν αποδέχεσαι εντός τεσσάρων μηνών την κληρονομιά του πατέρα σου κληρονομείς και τις αντιδικίες του σε ό,τι έχει να κάνει με τις αστικές διαφορές και τις αποζημιώσεις. Για αυτό ενδεχομένως ο Χρήστος Κούγιας που είναι φοιτητής της Νομικής, χθες γνωστοποίησε ότι προσπαθεί να ρίξει γέφυρες και να τερματίσει κάποιες αντιδικίες που υπήρχαν.
Μία από αυτές ήταν και με τον Όθωνα Παπαδόπουλο. Σας θυμίζω ότι με τον γνωστό δικηγόρο ο Αλέξης Κούγιας είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες με φόντο την υπόθεση Πισπιρίγκου», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξηγώντας τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.


">
">
">
">
">
">
">