Η Σίσσυ Χρηστίδου σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1, απαντά πρώτη φορά σε ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και έχει πρωταγωνίστρια την ίδια.
Συγκεκριμένα, μετά την πρεμιέρα της παρουσιάστριας της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, τα σχόλια για την αλλαγμένη και ανανεωμένη εμφάνισή της έπεσαν «βροχή» – δείτε εδώ τα σχόλια στο Χ . Ένα σχόλιο ωστόσο που προκάλεσε αντιδράσεις, ήταν της Νεφέλης Μεγκ, η οποία μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, σύγκρινε την Σίσσυ Χρηστίδου με την εικόνα της πέρυσι. Δείτε το εδώ:
Η πρώτη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στα σχόλια της Νεφέλης Μεγκ
Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, όταν συνάντησε τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, στάθηκε προκειμένου να παραχωρήσει δηλώσεις, με την ίδια να λέει σχετικά με την εκπομπή της: «Όλα καλά. Είναι αρχή, έχουμε μέλλον, καλή αρχή και σε εσάς, είστε ωραίοι. Το ότι δεν αλλάζει η ομάδα έχει να κάνει με το ζώδιο μου, δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Δένομαι κιόλας».
Ενώ, όταν η ρεπορτέρ την ρώτησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της και ειδικότερα για την κριτική της Νεφέλης Μεγκ, απέφυγε να απαντήσει, και είπε στην κάμερα: «Να περάσετε όμορφα και σας ευχαριστώ πολύ».
Διαβάστε επίσης: Καινούργιου για τα σχόλια για την εμφάνιση της Χρηστίδου: «Έχασε τα κιλά της και έχει τα ζυγωματικά της, τι να κάνει;»
H απάντηση της Νεφέλης Μεγκ για το βίντεο με την Σίσσυ Χρηστίδου
Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της, η Νεφέλη Μεγκ έδωσε την απάντησή της το πρωί της Τετάρτης (24/9), μέσα από από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Αρχικά, η ίδια τόνισε πως το σχόλιό της δεν ήταν για τα κιλά τις παρουσιάστριας αλλά για τις αισθητικές επεμβάσεις.
«Δεν είπα ποτέ για τα κιλά της Σίσσυς. Ως παθούσα νευρικής ανορεξίας, δεν θα το έκανα ποτέ. Για τις αισθητικές παρεμβάσεις μίλησα ουσιαστικά, γιατί αυτό παρατήρησα και προσωπικά είμαι πολύ κατά. Τη θαυμάζω πάρα πολύ τη Σίσσυ, γι’ αυτό και στενοχωρήθηκα. Για παράδειγμα, δεν έχω πει τίποτα για άλλες παρουσιάστριες που έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα.
Δεν θέλω virality, δεν θέλω cloud, δεν έχω καμία όρεξη να με παίζει ο Λιάγκας. Αλήθεια, δεν το έχω ανάγκη. Εγώ έχω το κοινό μου. Αν στενοχώρησα ανθρώπους με το γεγονός ότι είμαι κατά των αισθητικών παρεμβάσεων, γιατί αναπαράγουν μία ψεύτικη εικόνα ομορφιάς που ποτέ δε μπορείς να φτάσεις, συγγνώμη αλλά αυτή είναι η άποψή μου», ανέφερε σε μήνυμα που έστειλε στη Φωτεινή Πετρογιάννη.


">
">
">
">
">
">
">