Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα με τις δηλώσεις της γνωστής youtuber, Super Κική προς τον τραγουδιστή, Χρήστο Μάστορα. Τα λόγια της έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με πολλούς από τους παρουσιαστές των εκπομπών να σχολιάζουν το συμβάν. Ο Ετεοκλής Παύλου λοιπόν, σήμερα, Τρίτη 15/10, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στην εκπομπή “Breakfast at Star” του STAR θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με το συμβάν.

Υπενθυμίζουμε ότι, η Super Κική είχε σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση ότι ο Χρήστος Μάστορας ευθύνεται για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες η Μαρινέλλα (δείτε εδώ τι συνέβη), επειδή «της έκανε μάγια», αφότου η ερμηνεύτρια αποφάσισε να λήξει την συνεργασία τους, λίγο πριν από την μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο. «Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική, με τον Fipster, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή να την κοιτά με έντονη αμηχανία. (δείτε εδώ το βίντεο).

Το σχόλιο αυτό της Super Κικής έχει προκαλέσει από εχθές μεγάλη ένταση, με την εκπομπή Super Κατερίνα του ΑΝΤ1, να σχολιάζει αρνητικά την youtuber. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να κατηγορήσει τη γνωστή influencer για ρατσισμό. Η Super Κική ύστερα, συνέχισε με νέο βίντεο στο οποίο στοχοποιεί αυτή τη φορά την παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά). Από τότε, πολλές είναι οι εκπομπές που έχουν τοποθετηθεί και συζητούν το όλο θέμα.

Τι ξεκαθάρισε ο Ετεοκλής Παύλου για τον Χρήστο Μάστορα

Ο Ετεοκλής Παύλου λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θέλησε να ξεκαθαρίσει την καταγωγή του Χρήστου Μάστορα, λέγοντας: «Θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο όσον αφορά στην καταγωγή του Χρήστου Μάστορα. Ο άνθρωπος είναι βορειοηπειρώτης, δεν είναι από την Αλβανία. Όχι ότι παίζει κάποιον ρόλο. Από όπου κι αν ήταν, απλά για να λέμε τα πράγματα με την αλήθεια τους, απλά επειδή σχολιάζεται το θέμα, θέλω να το κάνουμε ξεκάθαρο».

Η Ελένη Χατζίδου στις δηλώσεις αυτές, πρόσθεσε: «Εγώ προσβλήθηκα. Το άκουσα και δεν πίστευα στ’ αφτιά μου ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Κατάλαβα ότι πάει να το κάνει χιουμοριστικά, αλλά σε κάποια πράγματα δεν χωρά χιούμορ».