Η Νόνη Δούνια βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου και εκεί την περίμεναν κάμερες, φώτα και δημοσιογράφοι, μπροστά στους οποίους στάθηκε να κάνει δηλώσεις και να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις.
Ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό, η οποία δεν συνεχίστηκε μετά το τέλος της συνεργασίας με το MEGA, καθώς ο παρουσιαστής «μετακόμισε» στο ΣΚΑΪ και επέλεξε μία διαφορετική ομάδα στο πλευρό του.
Η απάντηση της Νόνης Δούνια για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού
Η ίδια, λοιπόν, απάντησε για το γεγονός αυτό: «Δεν θα ήθελα να μου έχει γίνει πρόταση για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Για πολλούς λόγους που δεν είναι της στιγμής. Θεωρώ ότι ο Κώστας, παγαίνοντας σε έναν άλλο τηλεοπτικό σταθμό ήθελε να κάνει αλλαγές και στα πρόσωπα και αυτό είναι κατανοητό. Το γνωρίζουμε στη δουλειά μας».
Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια: «Έπαθα εγκεφαλικό! «Την πρώτη φορά που έχασα το παιδί μου…»
Δίπλα της βρισκόταν και η Ρέα Τουτουντζή, η οποία παραχώρησε επίσης δηλώσεις στις κάμερες και αποκάλυψε το νέο τηλεοπτικό της βήμα: «Είμαι κι εγώ σε μία καινούρια φάση. Θα είμαι στην κρατική τηλεόραση. Θα είμαι στο “Καλά θα πάει αυτό”. Θα συμμετέχω κι εγώ σ’ αυτό!».
Τι έλεγε λίγες μέρες πριν για τον Κώστα Τσουρό
Λίγες ημέρες πριν, με αφορμή την δήλωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κώστα Τσουρό πως δεν έχει μιλήσει μαζί του, δεν είδε την εκπομπή και ούτε του ευχήθηκε, επισήμανε είχε πει: «Η ίδια ξέρει καλύτερα να απαντάει. Φαντάζομαι ότι δεν έχει χρόνο. Εγώ έστειλα μήνυμα, δουλέψαμε δύο χρόνια μαζί. Είμαστε πολιτισμένοι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Με όλους έχω καλές σχέσεις».
Για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, έπειτα, σχολίασε: «Αυτό θέλει να κάνει και να συνεχίσει να κάνει και αυτό κάνει».


">
">
">
">
">
">
">