Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται ο Μίνως Μάτσας ενόψει της μεγάλης συναυλίας που ετοιμάζει για τις 16 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συνθέτης θα ανέβει στη σκηνή του ιστορικού θεάτρου παρέα με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Σήμερα, Κυριακή 3 Αυγούστου, ο Μίνως Μάτσας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα τρυφερό και αστείο βίντεο στο Instagram, στο οποίο πρωταγωνιστεί η κόρη του, Ζαφειρία, την οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Το βίντεο που ανέβασε ο Μίνως Μάτσας με την κόρη του και η ανακοίνωση

Στο βίντεο, η νεαρή κοπέλα εισβάλλει χαμογελαστή στο δωμάτιο όπου ο πατέρας της κάνει πρόβες και οι δυο τους έχουν χιουμοριστικό διάλογο. Μέσα από αυτό το στιγμιότυπο, ο Μάτσας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία, ενώ αποκάλυψε πως η κόρη του θα είναι μαζί του εκείνη τη βραδιά.

Η εξομολόγηση για τον χωρισμό από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Σε πρόσφατη συνέντευξή στη διαδικτυακή εκπομπή του Αντώνη Σροίτερ, Πρώτη Λέξη, ο Μίνως Μάτσας μίλησε ανοιχτά για τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Ο χωρισμός είναι ένα δυσάρεστο και προσωπικό θέμα. Το να περιφέρεται κάποιος σε τηλεοπτικά δίκτυα και να μιλάει για την προσωπική του ιστορία, προσωπικά δεν μου πάει. Δεν έχω βγάλει κουβέντα. Τα πράγματα πρέπει να λύνονται ειρηνικά. Το έβαλα στο τραπέζι πολλές φορές. Είναι παράλογο ένα ζευγάρι να φτάνει εκεί, ειδικά όταν δεν υπάρχουν διαφορές, αλλά το γινάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα
NDPPHOTO

Ο Μίνως Μάτσας τόνισε επίσης πως δεν επιθυμεί την έκθεση: «Δεν με αφορά η δημοσιότητα. Δεν θεωρώ ότι τον άνθρωπο απέναντι τον αφορά τι κάνω στη ζωή μου. Ούτε ότι η προσωπική ζωή των πολιτικών αφορά τον κόσμο», δήλωσε, φωτογραφίζοντας την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε εκδώσει ανακοίνωση για το διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης: Μίνως Μάτσας: Η άγνωστη κόρη του, ο χωρισμός με τη μητέρα της και οι επαφές τους

Και πρόσθεσε: «Η μεγαλύτερη στενοχώρια ήταν που πήρε δημοσιότητα άνευ λόγου. Νόμιζα ότι αφορά κάποιον άλλον. Ήταν τελείως ξένο όλο αυτό, νόμιζα πως ήταν ρόλος. Έχω δύο υπέροχα παιδιά. Η μεγάλη μου κόρη, που είναι 17, έρχεται από την Αμερική για να κάνουμε διακοπές όλοι μαζί και να γνωριστούν για πρώτη φορά. Αυτά κρατάω»,