Συνέντευξη παραχώρησε ο Μίλτος Πασχαλίδης στην εκπομπή «Pick ‘n’ roll», της COSMOTE TV. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο μπάσκετ, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως οι πανελλήνιες εξετάσεις επηρέασαν τη μουσική ζωή του.
Τα όσα είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης
Αρχικά ο Μίλτος Πασχαλίδης αναφέρθηκε στα χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα των Αμπελοκήπων. «Ήταν ωραία τα χρόνια στους Αμπελοκήπους, έπαιξα στο ανδρικό της ομάδας μέχρι την Α’ Αθηνών», τόνισε σχετικά για να προσθέσει: «Μάλιστα, όταν ήρθε ο Φλώρος, εγώ ήμουν ήδη βασικός στην ομάδα. Μετά μας “κατάπιε” όλους. Τους βλέπαμε μετά και τους καμαρώναμε».
Στη συνέχεια αποκάλυψε πως είδε από κοντά το “αντίο” στον Νίκο Γκάλη, ενώ φανέρωσε τον λόγο που δεν βγήκε να πανηγυρίσει για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ. «Έβλεπα τους Αμπελοκήπους στα εντός έδρας παιχνίδια, είδα και το αντίο του Γκάλη. Στο Ευρωμπάσκετ δεν πήγα, γιατί έδινα πανελλήνιες εκείνο το Σαββατοκύριακο. Ούρλιαζα από το σπίτι. Δεν βγήκα να πανηγυρίσω, γιατί την άλλη μέρα έδινα Χημεία», σχολίασε ο αγαπημένος τραγουδιστής.
Διαβάστε επίσης: Συγκινεί ο Μίλτος Πασχαλίδης: «Αν δεν ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, μπορεί να μην είχα καλή κατάληξη…»
«Έτσι ξεκίνησε η δημιουργία των Χαΐνηδων…»
Επιπλέον ο Μίλτος Πασχαλίδης εξομολογήθηκε πως ξεκίνησε η μουσική του διαδρομή: «Πιο πολύ θυμάμαι το Ευρωμπάσκετ παρά τις εξετάσεις, παρότι άλλαξαν τη ζωή μου. Για ένα μόριο δεν πέρασα στην Αθήνα και πέρασα στο μαθηματικό στο Ηράκλειο, από εκεί ξεκίνησε η δημιουργία των Χαΐνηδων και όλη η μουσική μου ζωή».
Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του ομάδα. «Έγινα ΑΕΚ εξαιτίας ενός θείου μου. Τότε ευτυχώς δεν έβγαιναν μαχαίρια, αν ήσουν άλλη ομάδα. Οπότε καλά επιβίωσα ως ΑΕΚτζής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας», κατέληξε ο τραγουδιστής.


">
">
">
">
">
">
">