Η κακοκαιρία «Bora» συνεχίζει για τέταρτη μέρα το καταστροφικό πέρασμα της, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε Ρόδο και Λήμνο αλλά και τον θάνατο δύο ανθρώπων μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, η κακοκαιρία θα υποχωρήσει αύριο το πρωί ενώ, οι εγκλωβισμοί των κατοίκων, είναι εκατοντάδες. Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή Buongiorno του MEGA, σήμερα το πρωί της Δευτέρας, 02/12, ένας από τους εγκλωβισμένους είναι και ο Ματθαίος Γιαννούλης.
Τι είπε ο Ματθαίος Γιαννούλης στο Buongiorno
Συγκεκριμένα, ο Ματθαίος Γιαννούλης ακούγεται να λέει: «Καλή σας μέρα, τέταρτη μέρα στη Ρόδο. Είπαμε ότι θα φύγουμε σήμερα το μεσημέρι 15:00, αλλά από ό,τι βλέπω υπάρχει μια τεράστια μαυρίλα έξω στον ουρανό, και δεν γνωρίζω αν τελικά θα φύγουμε. Προς το παρόν λένε ότι θα φύγουμε, η συγκεκριμένη εικόνα που δείχνετε, είχα πάει εχθές και τα είδα όλα αυτά. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι έχει γίνει εδώ πέρα.
Άλλο να τα βλέπουμε από τη τηλεόραση και άλλο από κοντά που τα βλέπω εγώ. Αυτό το σπίτι είναι το συγκεκριμένο που βλέπετε του επιχειρηματία που τραγουδούσα και είναι η εταιρία του. Το συγκεκριμένο που δείχνουμε τώρα. Να βλέπουμε από κοντά τους δρόμους να ανοίγουνε, απαγόρευση κυκλοφορίας, τα αυτοκίνητα διαλυμένα μέσα στον δρόμο. Οι δρόμοι ξέρετε τεράστιες λακούβες αλλά με τη λάσπη είχαν καλυφθεί και έμπαιναν τα αυτοκίνητα μέσα και καταστρέφονταν τα αυτοκίνητα.
Να μη κυκλοφορεί τίποτα, εχθές συγκεκριμένα φύγαμε, πήγαμε στο αεροδρόμιο, μια απόσταση 20 λεπτά την κάναμε 1,5 ώρα γιατί πήγαμε με ένα τζιπ και περνάγαμε μέσα από χωράφια για να καταφέρουμε να πάμε. Τελικά καταφέραμε να πάμε και το αεροπλάνο δεν έφυγε. Δεν ήρθε ούτε από ούτε προς το νησί καμία πτήση. Γίνεται ένας χαμός, έξω δεν κυκλοφορεί τίποτα, και μιλάμε τώρα για τη Ρόδο, που είναι μια μεγάλη κυτίδα τουρισμού και ένας τεράστιος οικονομικός πόρος της χώρας μας.
Ένα νησί το οποίο έχει καταστραφεί από τη φωτιά, μη ξεχνάμε ότι ήταν 30 μέρες, δεν έχει μείνει τίποτα. Τα βουνά να έχουν πέσει, βράχια τεράστια μέσα στους δρόμους. Ευτυχώς και δεν είχαμε νεκρούς όπως στην αγαπημένη μου Λήμνο, το ευτύχημα είναι αυτό μόνο και ελπίζουμε τα συμβάντα που έρχονται, να μη συμβεί το χειρότερο. Ελπίζω να τελειώσει εδώ και να πούμε μπόρα είναι θα περάσει».


">
">
">
">
">
">
">