Η Ελισάβετ Κοντοκώστα, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου για τη ζωή της μετά το reality μαγειρικής. Η πρώην παίκτρια έχει πλέον τη δική της εκπομπή μαγειρικής, ενώ παράλληλα διδάσκει σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, συνδυάζοντας την αγάπη της για τη μαγειρική με την προσφορά.
Όσα δήλωσε η Ελισάβετ Κοντοκώστα στην κάμερα του Alpha
«Στο MasterChef πήγα γιατί η αδελφή μου έκανε αίτηση κρυφά από εμένα. Η οικογένειά μου ήταν δίπλα μου. Αν δεν ήταν, δε θα μπορούσα να το κάνω όλο αυτό. Στα παιδιά μου έλειψα πάρα πολύ, όπως κι εκείνα λείψανε πάρα πολύ σε εμένα. Άφησα πίσω μου ένα μωρό 2,5. Δεν μπορούσα καν να του μιλήσω. Οπότε καταλαβαίνεις πώς είναι η κατάσταση», είπε η Ελισάβετ Κοντοκώστα.
Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε και στη συγκινητική δουλειά που κάνει με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες:
«Αγαπώ γενικότερα όλα τα παιδιά. Είμαι η μαμά όλων των παιδιών. Θέλουν την ανάγκη μας και είναι τα μόνα από τα οποία θα πάρεις την ανιδιοτελή αγάπη. Στο σχολείο προσπαθούμε να εντάξουμε τη μαγειρική στη ζωή τους ώστε να μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν».
Διαβάστε επίσης: MasterChef 6: «Είχε πέσει στα γόνατα και…» – Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ μετά την αποχώρησή της
Λίγα λόγια για την Ελισάβετ Κοντοκώστα
Η Ελισάβετ Κοντοκώστα γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και μένει μόνιμα στη Βόρεια Εύβοια.
Σπούδασε στη Σορβόννη Γαλλική Φιλολογία και εργάστηκε σε δημόσιο σχολείο στο Παρίσι για 2 χρόνια. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Όμως, την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη, η μαγειρική, που ως αυτοδίδακτη μαγείρισσα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο μαγειρικό διαγωνισμό Master Chef, όπου διακρίθηκε με το Golden Pin, ανάμεσα σε 8150 συμμετέχοντες στην Ελλάδα. Έχει βγει πρώτη στην Ελλάδα, κερδίζοντας τον τίτλο της καλύτερης μαγείρισσας στο μαγειρικό διαγωνισμό στην εκπομπή της Άννας Δρούζα, “Η ζωή είναι παιχνίδι” στην ΕΡΤ1.


">
">
">
">
">
">
">