Η Μάρα Ζαχαρέα μπήκε σε εορταστικό mood, στολίζοντας ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της, θυμίζοντας ότι η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι πλέον λιγότερο από ένα μήνα μακριά.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και διευθύντρια ειδήσεων του Star εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο του Σαββατοκύριακου για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, η Μάρα Ζαχαρέα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της.

Δείτε επίσης: Μάρα Ζαχαρέα για Θεόδωρο Ρουσόπουλο: «Λείπει συνέχεια, νιώθω σαν να έχω παντρευτεί ναυτικό»

«Στολίσαμε κι εμείς», λέει η Μάρα Ζαχαρέα

Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή και κρατώντας έναν διακοσμητικό Άι Βασίλη, μπροστά από το δέντρο, το οποίο είναι στολισμένο με λαμπερές μπάλες, φωτάκια και κομψά στολίδια.

Στη φωτογραφία έγραψε λιτά αλλά γιορτινά: «Στολίσαμε και εμείς», θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της για τη γιορτινή ατμόσφαιρα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μάρα Ζαχαρέα μπροστά στο δέντρο

Η ζεστή και γιορτινή διακόσμηση φαίνεται να είναι αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας της παρουσιάστριας. Με το ψηλό δέντρο να δεσπόζει στο σαλόνι και τη χαρούμενη διάθεση να κυριαρχεί, η Μάρα Ζαχαρέα φέρνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι της, έτοιμη να υποδεχθεί τις γιορτές με αγάπη και χαρά.

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ζευγάρι εδώ και τρεις δεκαετίες με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Μιλώντας για εκείνον έχει δηλώσει: «Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Πρώτη φορά που τον είδα από κοντά ήταν σε ρεπορτάζ. Στα γραφεία τότε του Συνασπισμού της Αριστεράς στην Ομόνοια. Εκεί τον είδα πρώτη φορά. Ήμουν με την Ελένη Καλογεροπούλου, η οποία έκλαιγε τότε επειδή είχε χωρίσει με κάποιον άλλον που είναι κι αυτός δημοσιογράφος, είχε σκύψει και δεν έβλεπε. Ξαφνικά βλέπω στην τηλεόραση τον Θόδωρο και αρχίζω και την σκουνταώ και της λέω “ξύπνα Ελένη”.

Ήθελα να μου πει ποιος είναι αυτός. Εγώ είχα έρθει από την Αγγλία, όπου και έκανα μεταπτυχιακό και ήμουν λίγους μήνες στη δημοσιογραφία και δεν ήξερα πολύ κόσμο και της λέω: “Ελένη μου αυτόν τον ξέρεις; Τον ξέρω είναι ο φίλος μου ο Θεόδωρος, να μου γνωρίσεις αυτόν γιατί εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ. Ήταν στην αρχή πολύ τυπικός και σοβαρός. Αλλά μετά…

Τον είδα στην τηλεόραση και είπα πως θέλω να τον παντρευτώ. Πρόταση γάμου δεν έγινε ακριβώς, γιατί αρχίσαμε να ζούμε μαζί σχετικά σύντομα, μέσα σε 5-6 μήνες. Και πέρασαν 3-4 χρόνια και του είπα τι θα γίνει, πως θα προχωρήσει αυτό; Και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα».