Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/10) η Αίθρα Λυκουρέζου και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, στις αλλαγές που έχει κάνει για να τη βελτιώσει, ενώ αναφέρθηκε και στη σύντροφο του πατέρα της, Τζένη Οικονόμου.

Όσα εξομολογήθηκε η Αίθρα Λυκουρέζου

Αρχικά, η ίδια αναφέρθηκε στο όνομά της, λέγοντας: «Μαρία Ελένη Ζωή με έχουν βαφτίσει, δεν μου έφταναν τα τρία ονόματα και είπα να προσθέσω και το Αίθρα».

Μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ανέφερε: «Είμαι καλά, πέρασα μια επταετία δυνατή, άλλαξε η ζωή μου 180 μοίρες, πέρα από την απώλεια αλλάξαν κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Τα πήρα σαν μαθήματα, με κάποιες κρίσεις βέβαια, όμως είπα πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν με βοήθησε κανείς, αυτά τα πέρασα όλα μόνη μου. Πέρασα δύσκολα, γιατί το έψαχνα μόνη μου. Δεν πάω σε ψυχολόγους. Η ψυχοθεραπεία μου είναι η θάλασσα. Αυτό το κάνω 25 χρόνια. Το θεωρώ ό,τι καλύτερο.

Η Αίθρα Λυκουρέζου σε έξοδό της
NDP

Όσο θεραπευόμουν εγώ συνέβαιναν διάφορα πράγματα. Είχα πιάσει πάτο και το κατάλαβα το τελευταία διάστημα. Έπινα πολύ και το έκανα μόνη μου. Είπα μόνη μου ότι πρέπει να αλλάξω. 25 χρόνια είμαι καθαρή. Έχω κάτι φυτικά από μανόλια αν κάτι χρειαστώ… Δεν θέλω να συνδυάσω τα θέματά μου τα εσωτερικά με μια ουσία».

Για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή της για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, η ίδια απάντησε: «Να σου πω την αλήθεια, το τι συμβαίνει σε ένα σπίτι δεν το ξέρει κανείς, ό,τι κι αν ακούγεται. Δεν θα αναλύσω το τι συμβαίνει, ούτε χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος. Αν είναι στενάχωρο, προφανώς και είναι. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Διαβάστε επίσης: Λυκουρέζος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη σχέση της Αίθρας και της Μάρθας Κουτουμάνου

Για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια εκδήλωση προς τιμήν της μαμάς της, Ζωής Λάσκαρη, η ίδια απάντησε: «Υπάρχει η σκέψη να κάνουμε κάτι για τη μαμά μου (σ.σ κάτι σαν εκδήλωση), δεν μπορώ να μιλήσω περαιτέρω για κάποια πράγμα. Σαφέστατα για τη μάνα μου πρέπει να γίνει κάτι. Για όλους γίνονται. Θα έρθει η στιγμή που θα γίνει αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιμήσουμε τη μάνα μας».

Η Ζωή Λάσκαρη το 2016
NDP PHOTO

Σε ερώτηση για τις σχέσεις με τον μπαμπά της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου, αποκρίθηκε: «Με τον πατέρα μου είμαστε πολύ καλά. Αν μιλάει για πράγματα που τον ενδιαφέρουν, ξυπνάει αμέσως. Περάσαμε τις φάσεις μας, αλλά είμαστε πολύ καλά. Με τη σύντροφο τα πάμε καλά. Δεν πίστευα ότι θα χαιρόμουν, αλλά τώρα χαίρομαι. Ντάξει, η μάνα μου είναι η μάνα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλη μετά από εκείνη. Αν αυτή η γυναίκα δημιουργούσε προβλήματα στον μπαμπά, δεν θα μου άρεσε».

Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Τζένη Οικονόμου
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Όσο για την προσωπική της ζωή, εξομολογήθηκε: «Με αφορά πολύ να είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Πρώτη φορά στη ζωή μου έχω μια τόσο υγιή σχέση. Υγιής σχέση για εμένα είναι μην υπάρχει αυτό το πάθος και το υπερβολικό χωρίς να είσαι στην ουσία της σχέσης. Δηλαδή, να καταλαβαίνεις τον άλλον στα σκοτάδια του, στις χαρές. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο περίπου. Συγκατοικούμαι».