O Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες για το τηλεοπτικό του μέλλον και το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή του ALPHA TV, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 10/4. Ο YouTuber βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι ως ένας από τους συνεργάτες της Σίσσυ Χρηστίδου.
Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για το τηλεοπτικό του μέλλον
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στην κάμερα, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την άσχημη κριτική που δέχεται για τις απόψεις του.
«Δεν ξέρω αν συνεχίζουμε του χρόνου. Δεν μου έχουν κάνει κουβέντα. Μάλλον με έχουν για διώξιμο. Και νεκρός να είμαι θα αναστηθώ για να κάνω εκπομπή», ξεκαθάρισε ο YouTuber με μία δόση χιούμορ.
Στην συνέχεια, άφησε αιχμές για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις απόψεις του από τηλεοπτικά πρόσωπα. «Πάντα κάτι θα πουν. Δεκτή η κριτική αρκεί να μην υπάρχει χολή και εμπάθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Το παράπονο για το Χαμογέλα και Πάλι στην κάμερα του ALPHA
Σε παλαιότερες δηλώσεις του στις κάμερες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε για το γεγονός πως στο Χαμογέλα και Πάλι δεν είναι τόσο έντονος και ούτε σχολιάζει τόσο πολύ όπως κάνει στα βίντεο που ανεβάζει στο Youtube, τα οποία κάθε φορά προκαλούν ντόρο.
Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, απάντησε: «Είμαι καλύτερος στο Youtube από ότι είμαι στην εκπομπή» και για τα σχόλια που έχει κάνει σχετικά με αυτό ο Γιώργος Λιάγκας, επισήμανε: «Ο Λιάγκας δεν βλέπει εκπομπές, άρα πως ξέρει πόσο μιλάει ο Βασάλος;». Και έπειτα δήλωσε για τους συνεργάτες του με χιούμορ: «Σίσσυ και Παύλος τσακώνονται, η Βάλια με “καβαλάει”, μόνο ο Συρίγος είναι ήσυχος. Όχι δεν με ενοχλούν τα όσα ακούγονται».
«Έχω στήλη στην εκπομπή αλλά δεν παίζουν ποτέ οι συνεντεύξεις μου. Έχω πάρει συνέντευξη από ηθοποιό που μου είπε ότι θέλει να δειπνήσει με τον Ιησού Χριστό», ανέφερε στο τέλος.


">
">
">
">
">
">
">