Σήμερα, Παρασκευή 30 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA TV, το πλατό σχολίασε όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή κατά τη διάρκεια της παρουσίας της σε κοσμικό event. Μάλιστα, υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στην ομάδα, καθώς ο σχολιασμός του Στέφανου Κωνσταντινίδη ήταν αρκετά έντονος, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αντιδράσεις.
Πώς σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης την Ιωάννα Μαλέσκου
Αρχικά λοιπόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Μία ερώτηση έχω να κάνω στην ομήγυρη: είδα την κυρία Μαλέσκου να κάνει την Τρίτη περίπου 20 λεπτά δηλώσεις, την Τετάρτη έκανε καμιά 20αριά δηλώσεις, χθες έκανε άλλα 25 λεπτά δηλώσεις. Εγώ αναρωτιέμαι. Μπαίνω στα παπούτσια κάποιων ανθρώπων που βλέπω και λέω: τι μπορεί να άλλαξε μέσα σε 24 ή σε 48 ώρες;».
Τότε, η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, τον διέκοψε και απάντησε με επίσης έντονο ύφος: «Δικαίωμά της είναι, ρε συ Στέφανε. Την καλούν, πηγαίνει και μιλάει. Αυτό σημαίνει ότι έχουν και ευγένεια προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους, που περιμένουν εκεί. Αν πηγαίνει ο ένας και ο άλλος και λέει “μίλησα χθες, δεν μιλάω σήμερα”, δεν θα μιλάει κανείς. Μπράβο της, δικαίωμά της».
«Αυτό είναι μία ανάγνωση. Κάποιος άλλος θα πει ότι έχει γίνει η εθνική μας άνεργη σχολιάστρια» επισήμανε εκείνος με τη σειρά του. «Καλά κάνει, ρε παιδί μου! Της κάνουν ερωτήσεις και απαντάει και είναι και κούκλα! Είσαι άδικος σε αυτό, Στέφανε» απάντησε η παρουσιάστρια.
«Δεν είσαι υποχρεωμένος να περάσεις από το πράσινο χαλί και να κάνεις δηλώσεις. Όταν έχεις μιλήσει δύο μέρες στη σειρά και την τρίτη η οποιαδήποτε Μαλέσκου δεν μας μιλήσει, δεν θα πούμε ότι δεν μας μίλησε και ότι είναι κακιά», κατέληξε επί του θέματος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης..
Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την Δανάη Μπάρκα
Η Ιωάννα Μαλέσκου συγκεκριμένα, όπως πρόβαλλε και το Happy Day νωρίτερα το πρωί, στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής Πάμε Δανάη και την απόφαση της παρουσιάστριας, Δανάη Μπάρκα, να κάνει πάρτι στο σπίτι της μετά το τελευταίο επεισόδιο, μια πράξη για την οποία έλαβε μεγάλη κριτική. Στα παραπάνω, απάντησε χαρακτηριστικά: «Καλά έκανε η Δανάη Μπάρκα κι έκανε πάρτι. Ο καθένας όπως το ζει. Εγώ κάπως το πίνω το ζουμάκι μου και τον πίνω τον καημό μου και τον πνίγω μετά όσο μπορώ. Φυσικά όμως, στο πλαίσιο που μπορώ το μοιράζομαι με τους ανθρώπους και το βγάζω από μέσα μου».


">
">
">
">
">
">
">