Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA και ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα σχόλια που έγιναν το Σαββατοκύριακο για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Super Κατερίνα.
Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος σχολίασε ότι η Κατερίνα Καινούργιου κάνει 25% σε τηλεθέαση από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – δείτε εδώ τι είπε στην εκπομπή Πρωινό ΣΚ.
Το σχόλιο της Ζαρίφη για την Καινούργιου
«Ότι η ιντριγκάρει η εγκυμοσύνη σε μια κεντρική παρουσιάστρια που ήδη όμως απασχολούσε ναι. Όμως δεν είναι μόνο αυτό φέτος στην Super Κατερίνα κατά τη δική μου ταπεινή άποψη. Έχουμε ένα πολύ πιο ήρεμο πλατό και νομίζω παίζει ρόλο και η κατάσταση; Πάντως έχουμε μια πολύ πιο ήρεμη παρουσιάστρια», σχολίασε με τη σειρά της η Κατερίνα Ζαρίφη.
Η τηλεθέαση του Super Κατερίνα την Παρασκευή 14/11

Πρωινή ζώνη
- ΑΝΤ1: Το πρωινό 8,5
- ALPHA: Super Κατερίνα 25,4
- MEGA: Buongiorno 9,2
- ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 5,6
- OPEN: 10 Παντού 4,6
- ΕΡΤ: Πρωίαν σε είδον 3,4
- STAR: Breakfast at star 5,3
Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
Τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης


">
">
">
">
">
">
">