Η Κατερίνα Δαλάκα το τελευταίο διάστημα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της, Θέμη Αμβροσιάδη (δείτε φωτογραφίες τους), ενώ όπως αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπήκε στο καινούργιο της σπίτι.

Η φωτογραφία της Δαλάκα από το σπίτι της

Κατερίνα Δαλάκα: Η πρώτη φωτογραφία από το καινούργιο της σπίτι!

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η αθλήτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία μέσα από το νέο της σπίτι. Αφορμή στάθηκε η ανθοδέσμη που δέχτηκε από φίλη της για να της ευχηθεί.

Το ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πως τραυματίστηκε στο πρόσωπο και έσπασε ένα δόντι, όταν προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζελατίνη από τον καταψύκτη. Η πόρτα του ψυγείου άνοιξε απότομα και την χτύπησε, προκαλώντας της πόνο και πρήξιμο στο πρόσωπο.

@dalaka_katerina

♬ πρωτότυπος ήχος – Katerina Dalaka

«Αν σας πω τι έπαθα σήμερα, θα γελάτε. Πάω στο ψυγείο και κάθομαι κάτω για να βγάλω την προστατευτική ζελατίνη από τον καταψύκτη, που είναι στο κάτω μέρος. Έτσι όπως τραβάω τη ζελατίνη, ανοίγει η πόρτα και έρχεται κατευθείαν στο πρόσωπό μου. Εκτός του ότι έχω σακατευτεί εδώ και έχω πρηστεί, έσπασα και δόντι και υπέφερα από τον πόνο», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα στην ανάρτησή της.