Η εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Παρέα, επέστρεψε στους δέκτες το πρωί της Δευτέρας 25 Αυγούστου και στο πόστο της αυτή τη φορά ήταν και πάλι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία για μερικές ημέρες έλειπε, καθώς είχε συμφωνήσει από την αρχή να είναι εκτός για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να απολαύσει τις διακοπές της.
Η Κατερίνα Καραβάτου, λοιπόν, την υποδέχθηκε με πολύ καλή διάθεση και ενθουσιασμό, ενώ τον ίδιο ενθουσιασμό είχε και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία τόνισε πως είναι σπάνια η χαρά που νιώθει για την επιστροφή της στη δουλειά.
Η υποδοχή της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Καλοκαίρι Παρέα
«Μου έλειψες πάρα πολύ», της είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, με την ίδια να απαντά: «Και εμένα μου λείψατε πολύ. Είναι από τις λίγες φορές που χαίρομαι που επέστρεψα στη δουλειά. Πέρασα πολύ ωραία. Ο Μισύρης δεν με άφησε σε ησυχία. Χαίρομαι που είμαι πίσω».
«Είναι ωραίο που είμαστε ξανά όλοι μαζί εδώ», τόνισε στο τέλος η παρουσιάστρια, καθώς το προηγούμενο διάστημα έλειπε και η Μαρία Αντωνά, η οποία έκανε διακοπές με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σικελία), αλλά επέστρεψε και εκείνη λίγες μέρες νωρίτερα από την Αφροδίτη Γραμμέλη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσιογράφος, όσες μέρες έλειπε, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας πόσο όμορφα περνούσε και πόσο χαλάρωσε.


">
">
">
">
">
">
">