Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Δευτέρα 30/6, όπου μίλησε για τη ζωή της σήμερα. Αναφέρθηκε τόσο στο βιβλίο που γράφει και μιλά για τα όσα βίωσε από την ημέρα της επίθεσης και μετά, όσο και στα ρούχα που σχεδιάζει.

Όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη συνέντευξή της

«Ήταν μια δική μου ιδέα. Τα quotes γενικά με έχουν βοηθήσει στη δική μου πορεία. Μου δίνουν άλλο μπουστάρισμα. Γράφω και το βιβλίο μου εδώ και καιρό γιατί προσπαθώ να αποτυπώσω τα συναισθήματά του. Θέλω να βγει η αλήθεια μου από τα δικά μου μάτια. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τα δικά μου μάτια τα όσα έχω βιώσει. Το γράφω και το σταματάω… Νόμιζα ότι θα μου ήταν πιο εύκολο. Έχω πιάσει πάτο και έχω διαλυθεί και έχω ξανασηκωθεί. Πηγαίνω στην ψυχολόγο μου και μου λέει «σε βλέπω στεναχωρημένη, μια θλίψη στο πρόσωπό σου» και ξεκινάω και κλαίω χωρίς να ξέρω το γιατί. Όντως ένιωθα μια θλίψη, συζητώντας καταλάβαμε ότι φταίει η συγγραφή του βιβλίου. Είμαι προς το τέλος. Πιστεύω θα εκδοθούμε μέχρι το τέλος του έτους»…», είπε για τα ρούχα που σχεδιάζει και για το βιβλίο της.

Δείτε επίσης: Πέντε χρόνια από την ημέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι – «Πώς γίνεται να ξεγράψει το τραύμα;»

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει για εγκαυματίες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Και αυτό με ζορίζει. Προσπαθώ ακόμα να βρω τις ισορροπίες μου. Όταν επίσης έρχομαι σε επαφή με εγκαυματίες και δύσκολες καταστάσεις, και αυτό με ζορίζει».

Για το 20λεπτο ντοκιμαντέρ που είχαν γυρίσει όταν ακόμα φορούσε τη μάσκα, είπε: «Το ντοκιμαντέρ τότε το είχαμε βγάλει όταν ακόμα φορούσα τη μάσκα. Έχει προβληθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και Τρικάλων. Η Έφη (σ.σ η κατηγορούμενη) φαντάζομαι δεν το έχει δει γιατί είναι στις φυλακές της Θήβας. Είναι στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Μου ήταν πιο δύσκολο όταν το είδα. Τότε ήμουν μέσα στο πρόβλημα. Όταν πήρα απόσταση και το είδα ήταν το πιο δύσκολο».

Για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε, ανέφερε: «Έκανα μήνες να δω το πρόσωπό μου στον καθρέφτη. Περίμενα να δω κάτι χειρότερο. Βέβαια, είδα τον εαυτό μου λίγο καμουφλαρισμένο. Η γιατρός μου, έκρυψε τα πιο σοβαρά σημεία και μου έβαλε make up».

«Με το χέρι στην καρδιά θα σου πω ότι δεν θα τα κατάφερνα μόνη μου. Είναι μια ομαδική δουλειά. Προφανώς έχω κάνει μια σημαντική δουλειά μόνη μου αλλά έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι και έχομε πολλά χειρουργεία. Δεν σημαίνει ότι σε μια άλλη περίπτωση θα ήταν το ίδιο αποτέλεσμα», είπε σε άλλο σημείο.

Για το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, δήλωσε: «Είναι ένα μέρος που έχει πολύ όμορφη ενέργεια και είναι ο λόγος που το επισκέφθηκα. Ήθελα να απομονωθώ και να βρω τον εαυτό μου. Ο σκοπός ήταν θεραπευτικός».