Το πρωί της Τετάρτης 9/4 το πάνελ του Happy Day και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν την αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα μετά την απόπειρα ληστείας στο σπίτι του – δείτε εδώ τι έχει συμβεί – ο οποίος τα «έβαλε» με τους δημοσιογράφους και την τηλεόραση για την κάλυψη του θέματος – δείτε εδώ την ανάρτησή του. Ειδικότερα, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε ιδιαίτερα καυστικά σχόλια για τον παρουσιαστή.
Ο διάλογος στο Happy Day για τον Σάββα Πούμπουρα και το καυστικό σχόλιο της Τίνας Μεσσαροπούλου
- Σ.Τ.: «Επειδή εμείς δεν παίξαμε το θέμα, τον πήραμε να δούμε αν είναι καλά. Δεν απάντησε, δεν επιμείναμε, δεν παίξαμε το θέμα. Ήταν μέσα στο σπίτι με την οικογένειά του, έκανε μια κίνηση να βάλει τον συναγερμό για να φύγει ο ληστής. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ενόχλησε. Από την στιγμή που παίρνει κάποιος δημοσιογραφικά να μάθει αν είναι καλά, είναι φυσιολογικό»
- Δ.Π.: «Ποτέ δεν κατάλαβα στην τηλεόραση το να είσαι ο μόνος ή ο πρώτος που θα βγάλει το θέμα. Αυτά είναι ανοησίες. Είναι επαγγελματική διαστροφή»
- Τ.Μ.: «Τώρα γιατί μένεις σε αυτό; Ήθελε να το παίξει μόνος του να πάρει τους followers του. Όταν βγαίνεις και λες είμαι ένας aπό εσάς… Ποιος τα λέει αυτά; Ο Σαββας Πούμπουρας. Δεν θυμάμαι τι είχε κάνει και μπήκα και είδα. Έχει κάνει μια εκπομπή με φάρσες. Φόβιζε κόσμο… Θέλω να πω, δεν παρουσίαζε εκπομπή με μουσική και όπερα»
- Τ.Μ.: «Λες πολύ ευγενικά δεν θέλω να μιλήσω. Έχει συμμετάσχει σε εκπομπή η Ναταλία που έπαιζε τέτοια θέματα… Το μένος που βγάζει για την τηλεόραση μου κάνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που ήθελε να είναι στην τηλεόραση αλλά οι προτάσεις δεν είναι αυτές που θέλει…»
- Σ.Τ.: «Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει… Εγώ καταλαβαίνω ότι αυτό που τον ενόχλησε είναι ότι δεν θέλει ο άλλος να είναι με τον προβολέα στις δύσκολες στιγμές σου»
- Τ.Μ.: «Όλα τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται. Οι χαρακτηρισμοί για την ελληνική τηλεόραση δεν μου αρέσουν»
- Σ.Τ.: «Εμείς σαν εκπομπή τον πήρα ένα τηλέφωνο και από την στιγμή που ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά, είπαμε προφανώς δεν θέλει καμία δημοσιότητα και δεν παίξαμε το θέμα. Προφανώς κάποιοι τον πήραν με άκομψο τρόπο»
- Τ.Μ.: «Εγώ περιμένω με αγωνία αυτό το ποιοτικό τι θα είναι. Την όπερα θα σχολιάσει…;»
- Σ.Τ.: «Εγώ θα του πω ότι είσαι ένας από τους λίγους που κατάφερε να διώξει τους ληστές. Οι περισσότεροι συνήθως είναι και παθόντες πραγματικά. Θα του πρότεινα, επειδή τον ακολουθεί πολύς κόσμος, να παραδόσει όχι απλά μαθήματα αλλά το πώς μπορεί να διώξει τους ληστές»
Διαβάστε Τώρα


">
">
">
">
">
">
">