Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και το πρωί της Τρίτης 28/1 αφιέρωσαν λίγο χρόνο στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, ώστε να μιλήσουν για εκείνον. Πρόβαλλαν δηλώσεις ανθρώπων του χώρου που τον γνώριζαν, ενώ σχόλια έκαναν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου.
Οι δηλώσεις στο Happy Day για τον θάνατο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη
Ο Πέτρος Ζούλιας, αρχικά, ανέφερε: «Είναι μεγάλη απώλεια. Θα μας λείψει. Καταρχήν, αυτό το πάθος και η ενέργεια που είχε για τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες…».
Η Ζέτα Δούκα, με την σειρά της, δήλωσε: «Την παράσταση την αφιερώσαμε στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Θα ερχόταν σήμερα. Ήταν μια παράσταση που συνέπεσε με το θάνατο του. Καλό του ταξίδι».
Ο Γρηγόρης Βαλτινός, σόκαρε με την αποκάλυψή του: «Ήταν τόσο ξαφνικό. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το έμαθα κατά την διάρκεια της παράστασης και ακόμα δεν έχω κάτσει να το συνειδητοποιήσω».
Και μετά την προβολή των δηλώσεών τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επισήμανε: «Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε αγαπήσει όλοι. Πολλές φορές έχουμε μιλήσει μαζί του, αγαπούσε και την εκπομπή μας. Είχε μιλήσει για προβλήματα υγείας που είχε. Καλό ταξίδι και τα συλλυπητήριά μας», – δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή πριν από λίγα χρόνια – ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου, πρόσθεσε: «Έμενε με την μαμά του. Την αγαπούσε. Είναι από αυτές τις καταστάσεις… τώρα μια μαμά να χάνει το παιδί της».


">
">
">
">
">
">
">