Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα και μίλησε ανοιχτά για το νέο Survivor, τη ζωή του στο Ντουμπάι, αλλά και τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

Για το reality, ο πρώην παίκτης δεν έκρυψε την αντίθεσή του στο νέο concept: «Δεν μου άρεσε ο διαχωρισμός Αθηναίοι – Επαρχιώτες, είναι σαν να συμβαίνει εμφύλιος. Ποιος είναι πραγματικά Αθηναίος; Τους βάζει ενάντια στην υπόλοιπη Ελλάδα». Παράλληλα τόνισε το λάθος στο trailer, που έλειπαν κάποια ελληνικά νησιά από τα Δωδεκάνησα: «Ξέρουμε τι έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία».

Δείτε επίσης: Γιώργος Ασημακόπουλος: To νέο επάγγελμα και το καινούργιο σπίτι με την πισίνα στον 5ο όροφο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τον Γιώργο Λιανό στο Survivor

Στη συνέχεια ο Γιώργος Ασημακόπουλος υπερασπίστηκε τον παρουσιαστή του Survivor, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Γιώργος Λιανός δεν φέρει ευθύνη για τα λάθη στο τρέιλερ: «Ο Γιώργος Λιανός είναι παρουσιαστής, γιατί να ευθύνεται αυτός για τα λάθη;».

Ο πρώην παίκτης αποκάλυψε ότι θα ξαναπήγαινε στο Survivor μόνο για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως είχε κάνει το 2021 όταν δώρισε τα έπαθλά του σε παιδιά με καρκίνο: «Είμαι ευαισθητοποιημένος γιατί έχω χάσει τον αδερφό μου από καρκίνο».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και το Ντουμπάι, καθώς η διαφορετική κουλτούρα του προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες: «Υπάρχουν πόρτες και μπορείς να βγάλεις χρήματα, αν ασχολείσαι με μεσιτικά όπως εγώ».

Και δεν έκρυψε την πρόθεση του να ασχοληθεί με τηλεοπτικά projects: «Θα ήμουν πολύ καλός μεσίτης στο reality Flat Hunters, έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά επειδή ταξιδεύω, δεν ξέρω αν θα μπορώ να το καλύψω. Θα μπορούσε να το παρουσιάσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος».