Σήμερα Παρασκευή 27/6, Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ευχήθηκαν «Καλό καλοκαίρι». Η εκπομπή Πρωίαν σε είδον, έριξε τίτλους τέλους και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Όσα είπαν Σεργουλόπουλος – Μελιτά στον «αέρα» της ΕΡΤ

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

«Ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν. Θα είμαστε και πάλι από 1η Σεπτεμβρίου εδώ κοντά σας. Χαίρομαι που ξαναβρεθήκαμε και εύχομαι σε όλους εσάς που μας βλέπετε να βρήκατε ένα ασφαλές περιβάλλον, στο να μπορείτε να αισθάνεστε άνετα και να σας δώσαμε αυτό που θα περιμένατε», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Θέλω να σου πω, Φώτη μου, ότι και φέτος σε αγαπώ! Και φέτος σε ευχαριστώ που είσαι στη ζωή μου. Νομίζω ότι αυτό που έχουμε φτιάξει εδώ είναι μια φωλιά αγάπης, μια ασφάλεια. Θέλουμε να φέρνουμε στο σπίτι σας πολύ χαμόγελο, πολλή αγάπη, πολύ γεμάτη καρδιά», δήλωσε η Τζένη Μελιτά.

Η όμορφη συνεργασία – φιλία των δυο παρουσιαστών

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ α Τετ», ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχ επει για την Τζένη Μελιτά: «Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσουν πολύ οι συνεργασίες. Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου, αλλά μου αρέσει η συνεργασία, ένα πινγκ πονγκ και χαίρομαι. Χαίρομαι που είναι η Τζένη Μελιτά δίπλα μας αυτή την περίοδο, που μπήκε στη ζωή μου. Κανείς δεν το είχε άγχος. Το ότι είχα ένα brand name που αναφερόταν σε ένα όνομα, δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο στο τι θα κάνουμε την Τζένη. Πλέον κάνουμε διαφορετική εκπομπή».