Αινιγματική εμφανίστηκε η Ελένη Βουλγαράκη αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον ΑΝΤ1, ενώ έβαλε φρένο στις φήμες περί επιστροφής της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Είχα μια ρουτίνα, έφευγα απ’ το ραδιόφωνο… μαλλιοκούβαρα. Τώρα είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα. Κάνω πολύ ωραίες κουβέντες για την επόμενη σεζόν, θα δούμε… Ό,τι είναι να γίνει, εύχομαι να γίνει και δεν θα το ανακοινώσω εγώ», είπε αρχικα η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε επίσης: Βουλγαράκη για Πρωινό: «Δεν ξέρω πού θα με βρει η επόμενη σεζόν! Δεν θα πω κακό λόγο για συνάδελφό μου!»

Η Ελένη Βουλγαράκη για τις… επιστροφές

Σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, απάντησε κοφτά: «Όχι, δεν έχει τεθεί σαν θέμα να επιστρέψω στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν ξέρω, από σένα το ακούω, δεν έχει γίνει ποτέ κουβέντα».

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή οι μόνες συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι με τον ΑΝΤ1, χωρίς όμως τίποτα να είναι οριστικό: «Δεν ξέρω για το σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1. Δεν τα ’χουμε βάλει κάτω. Έχουμε αφήσει στη μέση κάποιες κουβέντες, οι οποίες θα συνεχιστούν όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα».

Παρότι η ίδια κρατά κλειστά τα χαρτιά της, η φημολογία φουντώνει ότι η Ελένη Βουλγαράκη είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει ρόλο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το Σαββατοκύριακο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η σεζόν που έρχεται θα τη βρει και πάλι μπροστά στις κάμερες.