Το βράδυ της Τετάρτης 2/7, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει το θέατρο της Νίκαιας. Στις πρώτες θέσεις φυσικά, κάθισε ο σύζυγος της, Αλμπέρτο Μποτία, που την στηρίζει σε κάθε της βήμα και απόφαση, αφού είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της.

Η φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην όμορφη αυτή βραδιά και απαθανάτισε τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς. Χαλαρός και «αέρινος» πήγε από νωρίς στο Κατράκειο φορώντας μια τζιν βερμούδα και μαύροι t-shirt.

Ελένη Φουρέιρα: «Σείστηκε» το Κατράκειο με την εμφάνισή της - Την αποθέωσε ο Αλμπέρτο Μποτία

Φωτογραφίες από τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα – Η εμφάνιση του Μποτία

Το Κατράκειο θέατρο

Η Ελένη Φουρέιρα για ακόμα μια φορά έκανε τον κόσμο να φωνάζει το όνομά της και να χορεύει στο ρυθμό των τραγουδιών της. Παράλληλα, είδε την απόλυτη αποθέωση, αφού είναι μια καλλιτέχνης που έχει αποδείξει πολλές φορές πως θα μπορούσε να είναι και χορεύτρια.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Στην παραλία με τον 2 ετών γιο τους (Φωτογραφία)

Ο Αλμπέρτο Μποτία στη συναυλία της Φουρέιρα
Ο Αλμπέρτο Μποτία στη συναυλία της Φουρέιρα

Η τρυφερή σχέση Μποτία – Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά από την ημέρα που ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Ερμής, προσπαθούν να την προστατεύσουν ακόμα περισσότερο.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στην ραδιοφωνική εκπομπή «Daily Κους Κους» και στον Παναγιώτη Σίμο, είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια.

«Δεν έχω σκεφτεί πώς θα εξηγήσω στον Ερμή τι δουλειά κάνω. Πολλά τραγούδια μου τα χορεύει και τα τραγουδάει, αλλά δεν έχω ιδέα αν έχει καταλάβει ότι είναι δικά μου. Είμαι η μαμά του. Δε γίνεται να μη σκέφτομαι μήπως του κάνουν αργότερα bullying στο σχολείο. Πιο πολύ με τρομάζει το να μη νιώθει ότι θα πρέπει να ξεπεράσει είτε εμένα, είτε τον μπαμπά του σε κάτι», εξομολογήθηκε.

Ελένη Φουρέιρα γιος

Επίσης, σε άλλο σημείο, ρωτήθηκε για την απιστία, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πως αν ο σύντροφός σου ερωτευτεί άλλον άνθρωπο, πρέπει να τον αφήσεις να φύγει: «Δε ζηλεύω πάρα πολύ. Είναι και η ενέργεια του άλλου. Το καταλαβαίνεις αν δε σου δίνει δικαιώματα. Δε μπορείς να κρατήσεις κάποιον με το ζόρι… Αν είναι ο σύντροφός μου να ερωτευτεί κάποιον άλλον άνθρωπο και να θέλει κάποιον άλλον και όχι εμένα, μπορεί να με πονέσει αλλά στο τέλος, επειδή τον αγαπάς, θες να είναι ευτυχισμένος».