Η Έλενα Τοπαλίδου, το τελευταίο διάστημα έχει λάβει πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της καθώς πολλοί είναι που σχολιάζουν τις φωτογραφίες της στα social media μιλώντας κακοπροαίρετα για το σώμα της και τα κιλά της – δείτε εδώ κάποια από αυτά. Η ίδια όμως, έχει αποδείξει ότι τα σχόλια αυτά δεν την αγγίζουν, ενώ επιλέγει να απαντά έμπρακτα δείχνοντας ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη.

Εχθές λοιπόν, Τετάρτη 16 Απριλίου, για άλλη μια φορά «έκλεισε τα στόματα» των haters της με την ίδια να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό, ξετρελαίνοντας τους πάντες με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η Έλενα Τοπαλίδου ποζάρει με «καυτό» μπικίνι και «ρίχνει» το Instagram

Η χορεύτρια λοιπόν, η οποία έχει δείξει με τον σκληρό της χαρακτήρα ότι όσα σχόλια και να δεχτεί τίποτα δεν την εμποδίζει από το να ζει τη ζωή της στο έπακρον, βγήκε στην παραλία με το μπικίνι της και πόζαρε κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ, όπως θα δείτε και εσείς, οι κοιλιακοί της και το δυνατό κορμί της κλέβουν την παράσταση! Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

Η νευρική ανορεξία και οι διατροφικές διαταραχές

Η Έλενα Τοπαλίδου στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πως κατά την διάρκεια της εφηβείας της είχε έρθει αντιμέτωπη με την μάχη της νευρικής ανορεξίας. Ωστόσο με πολλή θέληση και προσπάθεια κατάφερε να το αφήσει πίσω της και να ζει μία υγιή ζωή με την οικογένειά της. «Συμφιλιώθηκα με το σώμα μου πολύ αργά στη ζωή μου, όμως πλέον ναι, μπορώ να μιλήσω για μία πολύ ισχυρή συμφιλίωση. Δηλαδή έχω δώσει τα χέρια με τον εαυτό μου», είχε δηλώσει δημόσια.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τοπαλίδου – «Υπάρχουν sites που βάζουν φωτογραφίες που δεν με τιμούν»

«Εμένα ο καθρέπτης μου με δείχνει όμορφη»

Στην καρέκλα της εκπομπής «Το Πρωινό» κάθισε πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Τοπαλίδου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η χορεύτρια μεταξύ άλλων απάντησε και στους επικριτές της, καθώς τον τελευταίο καιρό λαμβάνει αρκετά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως είχε η ίδια αποκαλύψει, μετά από μία γυμνόστηθη φωτογραφία που μοιράστηκε στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης – δείτε την εδώ.

«Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη. Από εκεί και πέρα, στη ζωή μου μεγαλώνοντας ως τώρα, θα επιλέγω στην καθημερινότητά μου να συναντάω ανθρώπους οι οποίοι θα καθρεφτίζουν την ομορφιά για μένα. Οι άλλοι μου είναι άχρηστοι. Εκεί είναι η τοξικότητα. Αν ο άλλος θέλει να σε καθρεφτίσει άσχημη, γριά, τέρας, κακιά, ζηλιάρα και τιποτένια, δεν με βοηθάει», είπε μεταξύ άλλων.