Στο πλατό του Real View ξεκίνησε μια συζήτηση για τις εκπομπές και το πώς διαχειρίζονται όσοι βρίσκονται σε αυτές, τις ζωές των επωνύμων. Αφορμή στάθηκε νωρίτερα, η συζήτηση για την Τίνα Μεσσαροπούλου και τα σχόλια για την Σίσσυ Χρηστίδου. Η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν, προχώρησε σε μια δική της εξομολόγηση.
Όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου στον «αέρα» του Real View
«Αυτή είναι η δουλειά που κάνουν πάρα πολύ άνθρωποι στα τραπέζια που κάθονται. Συζητάνε για τις ζωές των άλλων και για τα διάσημα πρόσωπα, αυτό γίνεται σε όλο τον πλανήτη και όχι μόνο στην Ελλάδα. Στις ώρες που είναι μια εκπομπή πρωινή, καθημερινή, έχουν και προσωπικές στιγμές διάσημων ανθρώπων. Όταν δίνεις δικόγραφα, όταν βγαίνουν δικόγραφα, όταν γίνεσαι splatter στα γραφεία των δημοσιογράφων… αυτό τρως μετά. Και όποιος το κάνει αυτό πρώτος, έτσι γίνεται για τον απέναντι του και θα έχει και τις συνέπειες. Θα γίνεις ένα κω@χαρτο σε τραπέζια ανθρώπων που δεν σε ξέρουν, που δεν ξέρουν τίποτα για σένα πίσω από μια κλειστή πόρτα εταιρείας, σπιτιού, καμαρινιού και τα λοιπά και θα γίνεσαι αυτή η μόνιμη ξεφτίλα από ανθρώπους. Αυτό όμως είναι νομοτελειακό, γίνεται σε όλο τον πλανήτη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου.
«Δεν ξέρω πώς παίρνουν τα δικόγραφα ούτε πώς φεύγουν, σίγουρα δεν βγάζουν πόδια» συμπλήρωσε.
Να σημειώσουμε πως εδώ και περίπου ένα χρόνο, η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται στα δικαστήρια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έπειτα από καταγγελία της δεύτερης – δείτε εδώ αναλυτικά.


">
">
">
">
">
">
">