Η Δωροθέα Μερκούρη, σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 09/12, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία της κόρης της, Γαίας Μερκούρη, με την booker μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου.
Υπενθυμίζουμε ότι, το τελευταίο διάστημα η Έλενα Χριστοπούλου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα σχετικά με τα επαγγελματικά της ζητήματα, και συγκεκριμένα, με την κόντρα της με το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όλα ξεκίνησαν πριν από κάποιες εβδομάδες, όταν η δεύτερη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show στον ΑΝΤ1, και μίλησε ανοιχτά για τέλος της συνεργασίας της με την επί 15 χρόνια manager της – Δείτε εδώ τη συνέντευξη της.
Οι δύο πρώην συνεργάτιδες είχαν φτάσει σε ένα σημείο όπου αποκαλούσαν η μια την άλλη “μαμά” και “κόρη” καθώς πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, διατηρούσαν μια άκρως δυνατή φιλία, σχεδόν οικογενειακή όπως υποστήριζαν και οι ίδιες. Το όλο θέμα μάλιστα, πήρε τέτοια έκταση όπου η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια, καθώς πριν από λίγες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Έλενας Χριστοπούλου – Δείτε εδώ τι είπε η ίδια.
Τι είναι η Δωροθέα Μερκούρη για τη συνεργασία της κόρης της με την Έλενα Χριστοπούλου
Η Δωροθέα Μερκούρη λοιπόν, ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία της κόρης της με την Έλενα Χριστοπούλου και τοποθετήθηκε για την παραπάνω κόντρα ανάμεσα των δύο, ψηφίζοντας υπέρ της booker. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν έχω καμία ανησυχία για τη συνεργασία της κόρης μου με την Έλενα Χριστοπούλου. Η κυρία Χριστοπούλου έχει κάνει αρκετά για την Γαία, συνεργάζονται πολύ όμορφα, δεν έχω καμία αμφιβολία.
Η χρυσή τομή είναι πάντα στην αγάπη και στο να κρατάμε από τις σχέσεις τις όμορφες στιγμές, τις στιγμές επιτυχίας, διότι υπήρχαν και από τις δύο μεριές. Νομίζω ότι όλα τα πάνε πολύ καλά. Όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει και σύγκρουση, οπότε σίγουρα υπάρχει αγάπη και εκεί».


">
">
">
">
">
">
">