Η Γιολάντα Διαμαντή φιλοξενήθηκε στο The 2Night Show και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρνοαύτογλου. Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για την εποχή που συμμετείχε σε πρωινές εκπομπές, ενώ αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας ότι ήταν φίλες και ότι την είδε τυχαία στη Λευκάδα. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η Γιολάντα Διαμαντή έχει εγκαταλείψει εδώ και δέκα χρόνια την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στη Λευκάδα.
Όσα δήλωσε η Γιολάντα Διαμαντή στη late night εκπομπή του ΑΝΤ1
«Ήμουν με τη Ρούλα Κορομηλά στον Πρωινό Καφέ πάρα πολλά χρόνια, μετά ήμουν με την Πόπη Χατζηδημητρίου. Με τη Ρούλα έχουμε να μιλήσουμε από τότε που ήμουν 18 και τώρα είμαι 52, θα με θυμάται;» αναρωτήθηκε η Γιολάντα Διαμαντή.
«Μετά δούλεψα με την Ελένη Μενεγάκη για 4 – 5 χρόνια, κάναμε και πολύ παρέα, ήμασταν φίλες και την είδα τυχαία στη Λευκάδα στο Μεγανήσι και χάρηκα πάρα πολύ, ήταν με τα παιδιά της», πρόσθσεσε στη συνέχεια.

ΑΝΤ1: Η Μενεγάκη διώχνει τον Λιάγκα; Όλη η αλήθεια
Σε άλλο σημείο της κουβέντας, η ίδια αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο, λέγοντας: «Είχα κάνει μια εκπομπή με τον Γιώργο Μαρίνο το Ciao ANT1, φορούσα ένα κόκκινο φόρεμα και με έβαλε, ενώ είμαι η πιο άφωνη, να τραγουδήσω τα “Παιδιά του Πειραιά”. Ήταν πολύ φιλόξενος, ενώ άλλοι που είχαν κάνει το ένα χιλιοστό από όσα έκανε εκείνος, έχουν έπαρση».


">
">
">
">
">
">
">