Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε ο Άρης Μουγκοπέτρος, όταν βρέθηκε στο κρατητήριο έπειτα από μήνυση της εν διαστάσει συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή. Τελικά, το δικαστήριο τον αθώωσε, με τον ίδιο να δηλώνει πως το μόνο που τον νοιάζει είναι τα παιδιά του.

Λίγες ημέρες μετά την αθώωσή του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο προφίλ του στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του.

Η ανάρτηση του Άρη Μουγκοπέτρο

«Χρόνια πολλά, μικρές μου νεραϊδούλες

Ό,τι κι αν αλλάξει γύρω μας, ο μπαμπάς σας θα είναι πάντα εδώ, δίπλα σας.

Σας αγαπώ όσο δεν χωρούν οι λέξεις», έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης: Άρης Μουγκοπέτρος: «Μουγκοπέτρος θεογκόμενος» – Το Χ τον αθώωσε πριν το δικαστήριο

«Μου στέρησαν τα παιδιά μου – Με αυτό το χέρι θα δουλέψω και στην οικοδομή»

Ζωντανά στο «Πρωινό» μίλησε ο Άρης Μουγκοπέτρος, λίγες ώρες μετά την αθώωσή του από τη μήνυση της εν διαστάσει συζύγου του, Δήμητρας Παρασκευοπούλου, για ενδοοικογενειακή απειλή. Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου εμφανίστηκε φορτισμένος συναισθηματικά και δεν δίστασε να δείξει στην κάμερα το χέρι του, από το οποίο έχουν ακρωτηριαστεί δύο δάχτυλα, περιγράφοντας με έντονο τρόπο όλα όσα συνέβησαν.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα του μισθωτηρίου και στους όρους επικοινωνίας με τα παιδιά του, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία αποδοχή από την πλευρά του. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κατ’ αρχήν δεν υπήρχε λόγος ενημέρωσης, το μισθωτήριο άλλαξε χωρίς να το γνωρίζω και χωρίς να έχω κάνει αποδοχή. Δεν έγινε δεκτή η αλλαγή από μεριάς μου, όχι για τα 750€, για το λόγο ότι το πρώτο που μου έστειλαν ήταν να βλέπω τα παιδιά μου μόνο δύο ώρες την εβδομάδα».

Δείτε επίσης: Άρης Μουγκοπέτρος – Δήμητρα Παρασκευοπούλου: Τέλος τα ψέματα! Γιατί χώρισαν

Στη συνέχεια εξήγησε πως ακολούθησε τροποποίηση, η οποία επίσης δεν έγινε δεκτή, ενώ μίλησε με πικρία για την οικονομική και συναισθηματική πίεση που δέχτηκε: «Είπαν ότι είναι τα χρήματα. Μπορεί να μην μπορώ να δουλέψω όπως πριν. Αλλά για τα παιδιά μου και έτσι με αυτό το χέρι θα πάω να δουλέψω και στην οικοδομή, να τους δώσω όσα λεφτά θέλουν. Μου στέρησαν τα παιδιά μου, η μοναδική μου χαρά ήταν αυτή».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο θέμα του πρώην νομικού του εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Παπαναστασίου, υποστηρίζοντας πως πλήρωσε ο ίδιος για να αποχωρήσει από την υπόθεση, ενώ σχολίασε και το έγγραφο που έλαβε σχετικά με την επικοινωνία με τα παιδιά του: «Έλαβα ένα έγγραφο που ανέφερε ότι μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου μόνο 4 ώρες και με παρουσία τρίτου ατόμου. Ήμουν ακατάλληλος. Είπα “Θα δεις τι θα γίνεις”. Αυτή ήταν η “λεκτική μου βία” επί μιάμιση ώρα; Υπήρξα βλάκας στη ζωή μου, αλλά όχι τόσο».

Ο μουσικός μίλησε επίσης για τη γυναίκα που προσέχει τα παιδιά του: «Την ώρα που πήγα με τεράστια χαρά να δω τα παιδιά μου, με μελομακάρονα, είδα ότι έλειπαν. Είχαμε μία κοπέλα που βοηθούσε, η οποία ήταν ανήλικη. Τα ξέρω καλύτερα από την 15χρονη». Κλείνοντας, δεν έκρυψε τον πόνο του για τη στάση ενός από τα παιδιά του, λέγοντας: «Καλός σύζυγος μπορεί να μην υπάρξω, γιατί είμαστε εν διαστάσει, αλλά πατέρας ήμουν απ’ τους καλύτερους. Ξέρετε τι πονάει πιο πολύ και η μία μικρή, επειδή τυχαίνει να μου μοιάζει, μου το κράτησε και δεν ήρθε να με πάρει αγκαλιά».

Στο πλευρό του, ο δικηγόρος του, Δημοσθένης Πέππας ξεκαθάρισε ότι ο Άρης Μουγκοπέτρος είχε ενστάσεις ως πατέρας στους όρους, ενώ σημείωσε ότι στο δικαστήριο ειπώθηκε πως τα παιδιά τον λατρεύουν και από την ίδια τη μητέρα. Παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω νομική διένεξη, ρίχνοντας τους τόνους.