Ο Απόστολος Λύτρας μετά την ανακοίνωση πως πήρε αναβολή η δίκη της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για την μήνυση που έκανε κατά της πρώην συζύγου του, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Παρασκευή 29/11.
Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε σημειωθεί ανάμεσα στις δυο γυναίκες που είχε ως αποτέλεσμα να πατήσει η δικηγόρος το punic button.
Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την Σοφία Πολυζωγοπούλου
«Αυτό είναι το χειρότερο. Οδηγήθηκε και το μεγάλο μου παιδί στο τμήμα. Είχε πάρα πολύ καλή σχέση. Τέλος πάντων, τι να πω», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας, για να συνεχίσει για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί και έχει αναμειχθεί και η μεγάλη του κόρη.
«Η κόρη μου η μεγάλη είχε στείλει μήνυμα αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια. Δεν συνεχίσω τα δυο περιστατικά. Το δεύτερο περιστατικό δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας κανένας. Ειδικά από την κόρη μου. Είναι αυτονόητο ότι έχει στόχο εμένα», είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Την κυρία Πολυζωγοπούλου την δικαιολογώ εννοείται. Αυτό που δεν μπορώ να δικαιολογήσω είναι η συμπεριφορά της απέναντι στο παιδί. Την καταλαβαίνω, προσπαθώ να επανορθώσω. Στο παιδί μου όμως δεν είναι κάτι το οποίο δικαιολογώ. Τα παιδιά πρέπει να μείνουν έξω από αυτές τις καταστάσεις».
Ενώ, ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε: «Η πρώην μου σύζυγος είχε καλές σχέσεις με την κυρία Πολυζωγοπούλου. Την προηγούμενη ημέρα η πρώην σύζυγός μου είχε πάει την κόρη μας σε δραστηριότητα».
Δείτε επίσης τι είπε η Σοφία Πολυζωγοπούλου έξω από τις δικαστικές αίθουσες λίγο πριν ανακοινωθεί η αναβολή της δίκης.
Το περιστατικό ανάμεσα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου και την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, έγινε στις 18 Ιουνίου, όταν η πρώην σύζυγος του δικηγόρου, έχοντας τα κλειδιά, μπήκε μαζί με τον δικηγόρο και τη κόρη τους στο προαύλιο του σπιτιού της γύρω στις 10 το βράδυ, χωρίς να υπάρχει κάποια νόμιμη ενημέρωση. Το περιπολικό που βρισκόταν απέξω προσπάθησε να τους εμποδίζει, ωστόσο τη στιγμή εκείνη βγήκε έξω ο πατέρα της της Σοφίας και έπειτα από συμβουλή του δικηγόρου της, Θέμη Σοφού, πάτησε το punic button.
Αμέσως έφτασε η αστυνομία και όλοι – εκτός της κόρης του δικηγόρου – πήγαν στο τμήμα, όπου κατατέθηκε μήνυση από την Σοφία Πολυζωγοπούλου εναντίον της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλές. Επίσης, υπέβαλε μήνυση και στον πρώην της για παραβίαση δικαστικής απόφασης ισχυριζόμενη ότι της έχει στείλει απειλητικό μήνυμα παρά τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν υποβληθεί.


">
">
">
">
">
">
">