Στις 12 Μαρτίου η Ανθή Βούλγαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη. Από τότε που έγιναν για πρώτη φορά γονείς, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ, πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η βάπτιση του γιου τους.
Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η παρουσιάστρια στα social media, οι προετοιμασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί για τη μεγάλη ημέρα, ενώ, μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που ο γιος τους θα βαπτιστεί – δείτε εδώ στιγμιότυπα που μοιράστηκε. Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε μαγαζί του Βόλου για να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες – δείτε εδώ φωτογραφία.
Αυτό είναι το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου της Ανθής Βούλγαρη
«Μετράμε αντίστροφα και έχω μεγαλύτερη αγωνί από το γάμο μου» έγραψε η Ανθή Βούλγαρη σε ανάρτηση που έκανε σήμερα, Πέμπτη 21 Αυγούστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ, παραχώρησε μια φωτογραφία από το εξωτερικό του προσκλητηρίου για τη βάπτιση του γιου της.

Η ίδια, έχει επιλέξει μαζί με τον σύζυγό της ένα σκούρο μπλε φόντο όπου ξεπροβάλλον διάφορα λουλούδια σε αποχρώσεις του μπλε, του ροζ και του μπεζ, ενώ, μπροστά υπάρχει ένα βασιλικό σήμα, προδίδοντας ότι η θεματική της τελετής είναι «μικρός πρίγκιπας», όπως άλλωστε αποκαλεί συνέχεια το μικρό αγόρι.
Πότε και πού θα γίνει η βάπτιση του γιου της
Ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα
Την Κυριακή 24 Αυγούστου, η Ανθή Βούλγαρη και ο σύζυγός της Κώστας Κωνσταντινίδης θα βαπτίσουν σε παραθαλάσσια εκκλησία της περιοχής τον μόλις 4 μηνών γιο τους, σε μια τελετή που θα έχει μέσα της όλο το φως, την αγάπη και το πράσινο της Τσαγκαράδας. Όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι ξέρουν καλά πόσο αγαπούν αυτό το μέρος – δεν είναι απλά ένας καλοκαιρινός προορισμός, αλλά το μέρος που συνδέει στιγμές της δικής τους ζωής και τώρα θα φιλοξενήσει μια νέα αρχή για την οικογένειά τους. Άλλωστε και εκείνοι το 2020 είχαν ανταλλάξει όρκους αιωνίας πίστης στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού, στο Πήλιο.

Ο νονός του μικρού δεν θα μπορούσε να είναι τυχαίος. Κουμπάρος θα είναι ο Γιώργος Παρασκευάς, ο μαέστρος του Πέτρου Ιακωβίδη και κολλητός φίλος του Κώστα Κωνσταντινίδη. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι μουσικός και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου.
Μάλιστα, χάρη στην ιδιότητά του γνωρίστηκαν με την Ανθή στα τηλεοπτικά πλατό όταν εκείνη ήταν μέλος της παρέας της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” στο Epsilon. Η επιλογή του κουμπάρου δείχνει πόσο δεμένη και αγαπημένη είναι όλη η παρέα γύρω από την Ανθή και τον άντρα της, που κρατούν πάντα δίπλα τους λίγους αλλά αληθινούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, το μυστήριο θα είναι λιτό, με λίγους προσκεκλημένους από την οικογένεια και τους πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού. Η Ανθή Βούλγαρη άλλωστε δεν είναι από τις παρουσιάστριες που λατρεύουν τις υπερπαραγωγές – η ίδια προτιμά εκτός πλατό να έχει δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους και να απολαμβάνει τις στιγμές που αξίζει να ζεις μακριά από κάμερες και φώτα.
Ωστόσο, όλοι όσοι βρεθούν εκεί μιλούν ήδη για μια βάπτιση που θα έχει τη ζεστασιά και τη φινέτσα που ταιριάζει στην Ανθή. Από τα βαπτιστικά ρουχαλάκια μέχρι τη διακόσμηση της εκκλησίας στην Τσαγκαράδα στις αποχρώσεις του μπλε, όλα θα έχουν τη φροντίδα και την προσωπική υπογραφή της οικογένειας.
Η παρουσιάστρια, όπως λένε οι άνθρωποι που τη ζουν καθημερινά, δεν βλέπει την ώρα να φύγει από την Αθήνα και να ζήσει λίγες μέρες μακριά από όλα, αγκαλιά με το μωρό και τον άντρα της, προετοιμάζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες. Για την Ανθή Βούλγαρη, το φετινό καλοκαίρι θα είναι το πιο γλυκό της ζωής της – και η Τσαγκαράδα θα γεμίσει παιδικά γέλια και ευχές. Άλλωστε, τι πιο όμορφο από το να κλείνεις μια δυνατή χρονιά και να ανοίγεις την πιο σπουδαία – αυτή της μητρότητας; Με το καλό!


">
">
">
">
">
">
">