Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο και στην εκπομπή Anestea the Podcast, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Αφού αναφέρθηκε στα «σκουπίδια» της τηλεόρασης και στην Κατερίνα Καινούργιου (δείτε τα όσα είπε), μίλησε και για την οικονομική του καταστροφή.

Όπως έχει πει κατά διαστήματα σε συνεντεύξεις του, από εκεί που τα είχε όλα, βρέθηκε στο 0 με τον αδερφό του να τον βοηθάει οικονομικά, μέχρι που και εκείνος δεν μπορούσε άλλο.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Προτιμώ να πεθάνω, παρά να ζητάω χρήματα», ανέφερε αρχικά και εξομολογήθηκε: «Εκτός από μία στενοχώρια που εκφραζότανε σε κάποια λάθη που έκανα και συνέβη αυτό, στη μετάβαση έλεγα “καλά να πάθω”, δεν με έπιανε στενοχώρια γιατί θα κοιμηθώ με κουβέρτα και δεν θα έχω καλοριφέρ, που εγώ έβαζα πετρέλαιο από τον Σεπτέμβρη και σταμάταγε τον Ιούνιο, έμπαινες μέσα και αν δεν ήσουν με το φανελάκι, έσκαγες. Μετά δεν με ένοιαζε που τον Φεβρουάριο έπρεπε να ήσουν με μπουφάν για να μου μιλήσεις».

«Πολλοί με πήραν να με βοηθήσουν, πολλοί δεν με πήραν, που έπρεπε να με πάρουν, για να με ρωτήσουν πώς είμαι, δεν ήθελα να κουβαλάω την στενοχώρια της τότε ζωής μου και είχα μερικούς ανθρώπους με τους οποίους έκανα παρέα, βγαίναμε και τρώγαμε ένα φαγητό στο σπίτι μου. Ήμουν απομονωμένος, έβγαινα, δεν πήγαινα για διακοπές, ή στο σπίτι μου στη Μήλο, ήξερα ότι θα το χάσω το σπίτι μου», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.