Το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Απριλίου, στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε ως καλεσμένη η Αναστασία Γιάμαλη, η οποία παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μίλησε για την πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης, ενώ “ανοίχτηκε” και για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της.

Η εξομολόγηση της Αναστασίας Γιάμαλη για την οικογένειά της

«Μεγαλώνοντας έβλεπα τηλεόραση, μεγάλωσα σε ένα σπίτι που διάβαζε πολύ εφημερίδα, που έβλεπε ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, οπότε δεν μπορούσα να ξεφύγω, παρά το γεγονός ότι η οικογένειά μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο.

Νομίζω ότι η δικιλά μου γενιά, ως millennial, μεγάλωσε με Νίκο Χατζηνικολάου, Έλλη Στάη, Όλγα Τρέμη στην τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, όταν ξεκίνησα να διαβάζω και εφημερίδες, θαύμασα πάρα πολύ κόσμο», ειπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι κυρίως με γυναίκες. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2 χρονών,, οπότε τα Σαββατοκύριακα πήγαινα στον μπαμπά και τις καθημερινές ήμουν με την μαμά μου και τις δίδυμες αδερφές της. Μέναμε όλες μαζί… το κλουβί με τις τρελές! Μεγαλώνοντας δεν αντιμετώπισα αυτές τις γκρίνιες του “πού θα πας;” και “τι θα βάλεις;”. Γιατί ήταν πολύ δεδομένο ότι θα βάλεις ό,τι θες, αρκεί να σου πηγαίνει. Στα άλλα κορίτσια το έβλεπα αυτό, έλεγαν ότι “με βλέπει ο μπαμπάς μου, να πάρω και κάτι άλλο από πάνω να μην έχουμε την κόντρα”. Εγώ αυτό δεν το βίωσα. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που είχε αρκετά βιβλία και πολλά μανό παράλληλα… Μια ωραία γυναικοκρατία!».

Δείτε επίσης: Θύελλα οργής κατά της Αναστασίας Γιάμαλη για το βίντεο με τον “κόλπο” – «Ντροπή στο ανώμαλο σούργελο…»

«Στη γιαγιά πήγαινα το μεσημέρι. Με πήγαινε το σχολικό γιατί η μαμά και οι θείες δούλευαν πολύ. Την Παρασκευή με πήγαινε στον μπαμπά το σχολικό. Έρχονταν οι θείες μου να με πάρουν από τη γιαγιά το απόγευμα. Τα μυστικά μου τα έλεγα στις μικρές, τις μεγάλες μου θείες. Τα έλεγα πολύ! Είναι μία ιδιαίτερη σχέση, ελίναι λίγο θείες λίγο αδερφές. Είχαν μόλις 8 χρόνια διαφορά, αλλά τις ένιωθα πάντα πολύ κοντά μου. Η μαμά μου είχε και αυτή τη θέση μιας αυστηρότητας και αυθεντίας», σημείωσε ακόμη για την οικογένειά της και κατέληξε:

Δείτε επίσης: Αναστασία Γιάμαλη: «Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών! Η μαμά μου είχε τον σύντροφό της, αλλά – συγγνώμη μαμά…»

«Το Σαββατοκύριακο με τον μπαμπά ήταν διαφορετικό. Ο μπαμπάς μου κατάφερνε να κάνει πολύ ωραία τα Σαββατοκύριακά μας. Λατρεύει τη μουσική, οπότε είχε πάρα πολλά βυνίλια, τα οποία πλέον είναι σπίτι μου, και μου έλεγε θα ακούσουμε αυτά που θες εσύ, αλλά μετά θα ακούσουμε και Χατζιδάκη κα Θεοδωράκη. Οπότε περνούσαμε ωραίο χρόνο παρέα».