Η Αναστασία Γιάμαλη, σήμερα, Κυριακή 22/12, έχει ονομαστική της εορτή καθώς σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας της Μεγαλομάρτυρας και Φαρμακολύτριας – Δείτε εδώ αναλυτικά ποιοι γιορτάζουν σήμερα. Και φυσικά, οι συνάδελφοι της στο ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, δεν θα μπορούσαν να μην της ευχηθούν με ένα ξεχωριστό τρόπο.
Η έκπληξη στην Αναστασία Γιάμαλη για τη γιορτή της
Η Αναστασία Γιάμαλη λοιπόν, καθώς παρουσίαζε τα σήμερα ενημερωτικά νέα, πλησίασε το τραπέζι που βρίσκεται στο πλατό για να κάτσει με τους συναδέλφους της, τότε εκείνοι της είπαν: «Οι συνάδελφοι σου θέλουν να σου πουν χρόνια πολλά και εδώ εκτός από πίσω από τις κάμερες. Μην κοιτάξεις πίσω σου». Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε από πίσω της ο αρχισυντάκτης της εκπομπής με μια τεράστια ανθοδέσμη ξαφνιάζοντάς της.
Εκείνη τότε γεμάτη ενθουσιασμό είπε: «Τι κάνατε; Μου φέρατε δώρα; Απίστευτο! Εσένα έφεραν; Θα καθίσεις; Όχι περιμένε, κύριε Γραμματόπουλε την κάμερα σε εμένα. Κυρίες και κύριοι αυτό το παλικάρι εδώ, είναι ο Κυριάκος Δημάγγελος είναι ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, ό, τι παράπονα έχετε αυτός φταίει, το λέω για να είναι σαφές». Με εκείνον να απαντά: «Γιατί γιορτάζεις σήμερα;».
Τότε η παρουσιάστρια έδωσε μια ιστορική αναδρομή για τη σημερινή ημέρα, δίνοντας σε όσους τους παρακολουθούν μια ιδέα για την καταγωγή της και τις παραδόσεις της οικογένειας της. Συγκεκριμένα, είπε: «Κυρίες και κύριοι σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, προέρχομαι από οικογένεια Μικροασιατών από τη μεριά του μπαμπά μου. Αναστασία η γιαγιά μου, Αναστασία και εγώ. Βεβαιώς, δεν γιορτάζω δυστυχώς το Πάσχα. Θεωρώ ότι αποτελεί μια οικογενειακή συνωμοσία για να παίρνω ένα δώρο Χριστούγεννα, ένα δώρο γιορτή. Έτσι γλιτώνουν ένα δώρο».


">
">
">
">
">
">
">