Χθες, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν του Αίαντα Μανθόπουλου, το οποίο διοργάνωσε η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ. Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την πλησίασε, λοιπόν, στο νεκροταφείο Παιανίας που βρίσκεται ο τάφος του και η ίδια παραχώρησε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Δεν έχει αλλάξει κάτι είναι σαν να είναι δίπλα μου. Έρχομαι κάθε μέρα εδώ, είναι μαζί μου, μιλάμε. Ήταν θέλημα Θεού, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Ήταν ιδιαίτερα γλυκός. Είναι κάτι που σπάνια το βλέπεις. Θα ήθελα να είναι κοντά μου να πιάνω το χέρι του. Έτσι τον νιώθω. Έχω τα παιδιά μου τα οποία με στηρίζουν. Σημασία έχει ότι είναι εδώ οι άνθρωποι που τον αγαπούσαν. Δεν γνωρίζω για το δεύτερο μνημόσυνο».
Για τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν, απάντησε συγκεκριμένα για το γεγονός πως τα παιδιά του ηθοποιού δεν ήταν εκεί. Γι’ αυτό ο Ιάκωβος Μυλωνάς απάντησε: «Μου λείπει πολύ. Θα είναι ένα τριαντάφυλλο στο καμαρίνι. Θα είναι σαν να είναι μαζί μας. Ξέρω ότι τα παιδιά του έκαναν μνημόσυνο στη Λάρισα».
Δείτε επίσης: Τα παιδιά και η πρώην σύζυγός του δώρισαν τα όργανά του – Που δόθηκαν τα νεφρά, το ήπαρ και οι αμφιβληστροειδείς του
Τι συμβαίνει με την πρώην σύζυγο, τα παιδιά και την τελευταία σύντροφο του Αίαντα Μανθόπουλου
Πράγματι, όπως επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, έγινε μνημόσυνο εκεί και ξεκαθάρισε για ποιο λόγο δεν έγινε κοινό και γιατί τα παιδιά δεν βρέθηκαν στην Αθήνα.
«Κάναμε μνημόσυνο στη Λάρισα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, αυτή ήταν η επιθυμία των παιδιών. Είναι το καλύτερο δώρο που μου έκανε ο Αίας. Το έμαθα από τη δική σας εκπομπή (για το μνημόσυνο της Ελισάβετ). Δεν ενημέρωσε ούτε εμένα ούτε τα παιδιά. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο καθένας έχει την άποψή του δεν θα κάτσω να την αξιολογήσω. Κάναμε αυτό που θεωρήσαμε σωστό σαν οικογένεια. Είχαμε την άποψη με τα παιδιά ότι δεν θα το κάνουμε πανηγύρι και δεν θα σέρνουμε την θλίψη μας από κανάλι σε κανάλι και να το κάνουμε σίριαλ. Παρακάλεσα να το σεβαστούν, δεν το σεβάστηκαν…», τόνισε.
Δείτε επίσης: «Νιώθω πως ζει….» – Η πρώτη κοινή συνέντευξη των παιδιών του μετά το θάνατό του
Και πρόσθεσε: «Με τον Αία ήμασταν φίλοι. Το σημαντικότερο πράγμα που μοιραζόμασταν ήταν τα παιδιά μας, ήταν φίλος μου, κολλητός μου, του έλεγα τα προβλήματά του και εκείνος, μαλώναμε, κάναμε κριτική, όπως κάνουν οι πραγματικοί φίλοι. Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε στην εντατική.
Όλοι είχαν τη δυνατότητα να με καλέσουν στο τηλέφωνο, είχα πολύ καλή σχέση με όλους τους φίλους του. Όποιοι δεν σεβάστηκαν την άποψη των παιδιών του, θα πορευτούν έτσι… Είχα κάνει κάποιες προσπάθειες να επικοινωνήσω με την Ελισάβετ, δεν θέλησε και δεν ξανασχολήθηκα. Από την πρώτη στιγμή, επειδή ήταν και η μητέρα μου εκείνη την περίοδο στο νοσοκομείο, η Ελισάβετ ήταν ο μόνος μου συνδετικός κρίκος. Όταν “έφυγε” ο Αίας μου είπε ότι δεν θέλει πολλά πολλά, για τους δικούς της λόγους. Δεν με ενδιαφέρουν οι λόγοι. Αν ήθελε να μου τους πει θα το έκανε. Το σέβομαι και προχωράω».


">
">
">
">
">
">
">