Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε για τις αντιδράσεις προς την Ιωάννα Τούνη - «Είναι ένα παιδί ορφανό!»

Τι είπε για την ανάρτηση με την τουρκική σημαία

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η Ιωάννα Τούνη έγινε για άλλη μια φορά το κέντρο της προσοχής μετά την ανάρτησή της με την τουρκική σημαία από το πρόσφατο ταξίδι της στην Καππαδοκία. Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν!

Η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, βγήκε να υπερασπιστεί την Ιωάννα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το πρωί της Τρίτης 1/10, και δεν δίστασε να «τα βάλει» με τους κακόβουλους σχολιαστές.

«Η Ιωάννα τους πείραξε επειδή ταξιδεύει και απολαμβάνει τη ζωή της. Αλήθεια, η γερμανική σημαία δεν τους ενοχλεί; Αν δεν σας αρέσει, υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται “unfollow”. Όταν κάποιος ζει όμορφα, φαίνεται ότι ενοχλεί. Είναι άδικο αυτό! Είναι ένα κορίτσι που έχει χάσει τους γονείς της και έχει παλέψει σκληρά για να φτιάξει την αυτοκρατορία της», τόνισε η Δήμητρα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η Ιωάννα έχει ως κύρια προτεραιότητα να μεγαλώσει τον γιο της σε μια κοινωνία που δεν είναι πάντα εύκολη. «Το μόνο που τη νοιάζει τώρα είναι να μεγαλώσει όσο καλύτερα μπορεί το παιδί της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις με την φωτογραφία της τουρκικής σημαίας – Η σύγκριση με την Δέσποινα Βανδή

Δείτε το βίντεο:

Τι έγινε με την Ιωάννα Τούνη και την τουρκική σημαία

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Τουρκία μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη. Η γνωστή influencer μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την επιθυμία της να επισκεφτεί τη χώρα για χρόνια.

Ωστόσο, μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους ακόλουθούς της. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις αναρτήσεις της υπήρχε και μια φωτογραφία της τουρκικής σημαίας.

Παρόλο που πολλοί από τους ακόλουθους της εξέφρασαν θετικά σχόλια για τις αναρτήσεις της, δεν έλειψαν και εκείνοι που θεώρησαν την φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με την σημαία προσβλητική.

Μάλιστα, μια ακόλουθός της ανέφερε: «Ως Κύπρια πρόσφυγας, το θέαμα της τουρκικής σημαίας ξυπνά έντονα συναισθήματα πόνου, οργής και νοσταλγίας. Για όσους έζησαν την τραγωδία της εισβολής και του ξεριζωμού και της συνεχιζόμενης κατοχής. Η σημαία υπενθυμίζει τις πληγές της ιστορίας και την αδικία που συνεχίζεται στο νησί μας. Προς τι η ανάρτηση της σημαίας;»