Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι δύσκολο όταν είσαι με έναν άνθρωπο 17 χρόνια και...»

Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" βρέθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου, καθώς και για την παράσταση στα πλαίσια της οποίας θα συνεργαστούν.

«Επιτυχία είναι να περπατάς στον δρόμο και να σου σφίγγουν το χέρι και να σε αγκαλιάζουν με αγάπη», δήλωσε αρχικά. «Δεν είχα στόχο να γίνω διάσημος, αλλά να με σέβονται και να με αγκαλιάζουν με αληθινή αγάπη. Σχεδόν το είχα πετύχει αυτό όταν έπαιξα με τον Θανάση Βέγγο. Ήταν αληθινός και ακούραστος».

Αναφερόμενος στην παράσταση "Ο τελευταίος χορός", ο Γιάννης τόνισε: «Η παράσταση ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα. Είχα απουσιάσει από το θέατρο ως ηθοποιός για περίπου 7 χρόνια».

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: «Αυτό είναι το τίμημα...» - Η αποκάλυψη για την φυγή του Γιάννη Αϊβάζη από την μονοκατοικία τους

Γιάννης Αϊβάζης: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου

Σχολιάζοντας τις φήμες σχετικά με τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου, είπε: «Δεν πρέπει να είναι ανοιχτή η κλειδαρότρυπα των σπιτιών. Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν πίσω από την πόρτα του σπιτιού τους. Είναι ανήθικο και ανόητο να λέγεται ότι χωρίσαμε για διαφημιστικούς λόγους. Θα διαλύσω εγώ την οικογένειά μου για να πάρω 10 εισιτήρια παραπάνω;».

Αναφορικά με τη δύσκολη επόμενη μέρα, επισήμανε: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για 17 χρόνια και έχετε δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια, η απόφαση να πάρετε διαφορετικούς ερωτικούς δρόμους είναι δύσκολη. Όταν αγαπάς τον σύντροφό σου, συζητάς για μια λύση».

«Είναι καθαρά άλλοι οι λόγοι που πήραμε αυτή την απόφαση. Θα ήταν άδικο να υπάρξει χωρισμός μεταξύ εμένα και της Μαρίας μετά από ένα τόσο ωραίο παραμύθι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι η Μαρία καλά, εγώ και πάνω από όλα το παιδί μου», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στην τηλεόραση, είπε: «Δεν κάνω τηλεόραση από επιλογή. Δεν θα μπορούσα να κάνω την ταινία μου, δεν θα μπορούσα να είμαι δίπλα στη Μαρία στο Τζόρνταν, ούτε να παίξω σε ταινίες στο εξωτερικό όπως τώρα».

Δείτε το βίντεο: