Γρηγόρης Βαλτινός: «Εγώ μεγάλωσα τον αδελφό μου, έκανα πρόβα για τα δικά μου παιδιά»

«Ήμουν μοναχογιός για 15 χρόνια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γρηγόρης Βαλτινός: «Εγώ μεγάλωσα τον αδελφό μου, έκανα πρόβα για τα δικά μου παιδιά»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός το απόγευμα της Τρίτης 1 Οκτωβρίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του, καθώς και από την προσωπική του ζωή, αναφερόμενος στη δεμένη σχέση με τη μητέρα του.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, εκείνη ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του, καθώς τον έβλεπε από τις πρώτες του παραστάσεις, μέχρι την ημέρα που εκείνη πια έφυγε από τη ζωή. Ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε επίσης και στον κατά 15 χρόνια μικρότερο αδερφό του, τον οποίο μεγάλωσε σαν δικό του παιδί, εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχουν.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Βαλτινός: «Την παρακαλούσα να μην κάνω αυτό το πράγμα» - Η θρυλική ηθοποιός που τον έβαζε να κλέβει τσιγάρα

Ο Γρηγόρης Βαλτινός για τη μητέρα του και τον αδελφό του

«Η μαμά μου ήταν πάντα κοντά στις παραστάσεις μου, έμενε και κοντά στο θέατρο. Ερχόταν στις πρόβες και σε πολλά έργα, σχολίαζε και έπιανε την κουβέντα με τους θεατές, τους έλεγε “Τον βλέπετε αυτόν; Γιος μου, εγώ το έκανα!”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλτινός για να συμπληρώσει: «Τσαντιζόμουν πολύ, την έπαιρνα στο καμαρίνι και της έλεγα να μην το ξανακάνει, γιατί μετά ντρεπόμουν να βγω στη σκηνή μετά. Με είδε απ' την πρώτη μου πρεμιέρα, ήθελε να βγαίνει φωτογραφίες με τους ηθοποιούς, ήταν η χαρά της».

Αναφερόμενος στη σχέση με τον αδερφό του, ο Γρηγόρης Βαλτινός σημείωσε πως: «Ήμουν μοναχογιός για 15 χρόνια, μετά γεννήθηκε ο αδερφός μου. Τον μεγάλωσα εγώ, τον τάιζα, τον πήγαινα βόλτα, τον άλλαζα. Έκανα μία πρόβα για τα δικά μου παιδιά, και όταν γεννήθηκαν ένιωθα ότι το ξέρω».