Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αποστομωτική απάντηση στον Ουγγαρέζο για τις 3 εκπομπές - «Να του δώσετε ένα...»

"Έχει ήδη 3 εκπομπές, να πάρει και κανένας άλλος σειρά", είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Buongiorno", έκανε ένα ξέσπασμα για τις τρεις εκπομπές που παρουσιάζει φέτος ο γνωστός παρουσιαστής στον ΑΝΤ1.

«Να μην τον λέμε ΑΝΤ1, αλλά ΑΡΝ1», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εννοώντας ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει κυριαρχήσει στο πρόγραμμα του καναλιού, και ότι καλό θα ήταν να δώσει ευκαιρία και σε άλλους παρουσιαστές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το 2007 είχε συμβεί να αποχωρώ από το MEGA γιατί ένιωθα...» - Όλη η αλήθεια 17 χρόνια μετά

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν κλήθηκε να απαντήσει από την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Βίκυ Δέτσικα, κράτησε έναν αρκετά ήπιο και φιλικό τόνο, δηλώνοντας:

«Τον Δημήτρη τον έχω μέσα στην καρδιά μου» ανέφερε ο παρουσιαστής, και πρόσθεσε: «Τον εκτιμώ και πιστεύω ότι ό,τι κι αν πει, το λέει με μία γλύκα. Μου αρέσει, είναι συμπαθέστατος και να του δώσετε ένα γλυκό φιλί, αν το δείτε».

Ο Γρηγόρης έδειξε ότι δεν ενοχλείται από την κριτική, υπογραμμίζοντας: «Ο καθένας μπορεί να νιώθει και να λέει ό,τι θέλει. Δεν με πειράζει καθόλου κι έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει».

Κλείνοντας το θέμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε ότι δίνει το 100% του εαυτού του στις εκπομπές του, με την ευχή να ευχαριστούν τους τηλεθεατές: «Εγώ, όμως, επειδή ρίχνω πολλή δουλειά και προσπαθώ να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για αυτό, εύχομαι το αποτέλεσμα να αρέσει στους τηλεθεατές, και για όλα τα άλλα δεν πειράζει. Ας πει κι ο Δημήτρης ό,τι θέλει».

Δείτε το βίντεο: