Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα της σε συναυλία και αποθεώθηκε

Δείτε βίντεο που πετάει την μπλούζα της στο κοινό

Ελένη Μπορμπόλη
Collage: Screenshot - YouTube / Live Music Lover
Collage: Screenshot - YouTube / Live Music Lover

Μια αναπάντεχη κίνηση έκανε η Ματούλα Ζαμάνη, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου. Η τραγουδίστρια και μουσικός είναι γνωστή για το παθος που εκπέμπει στις ζωντανές της εμφανίσεις, το οποίο εκτιμά δεόντος το φανατικό κοινό της.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, η Ματούλα Ζαμάνη αιφνιδίασε το κοινό της, αυτή τη φορά τραγουδώντας το γνωστό κομμάτι "Μιλώ για 'σένα". Όπως φαίνεται και μέσα από το σχετικό βίντεο, το οποίο τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύησης, μόλις τελείωσε με την ερμηνεία της γύρισε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνενόηση», την ίδια στιγμή που το κλαρίνο έκανε σόλο.

Αμέσως μετά, η τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό, που ήδη είχε αρχίσει να ουρλιάζει ενθουσιασμένο και να την αποθεώνει. Έπειτα, αποχώρησε από την σκηνή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ίδια είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Parallaxi Magazine: «Πετυχημένη συναυλία είναι όταν εσύ εκτίθεσαι τόσο πολύ και νιώθεις γυμνός στη σκηνή και δίνεις τον εαυτό σου απέναντι σε έναν κόσμο που και εκείνος γυμνός είναι εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω αν είναι πετυχημένο, αλλά τουλάχιστον είναι αληθινό».

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Αφαίρεσα τη μήτρα και τις ωοθήκες μου για να...» - Η σκληρή φωτογραφία μετά την επέμβαση

Δείτε τη στιγμή που η Ματούλα Ζαμάνη βγάζει την μπλούζα της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της

Η στιγμή λαμβάνει χώρα στο 4:28.

Υπενθυμίζουμε ότι σύντομα η γνωστή καλλιτέχνις θα ξεκινήσει το tour της στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας από τις 11 Οκτωβρίου στο Block33. Πριν από λίγες ημέρες, όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Βράχων έζησαν μερικές ροκ έως ποδοσφαιρικές καταστάσεις.

Η Ματούλα Ζαμάνη είναι λάτρης της παραδοσιακής μουσικής, στην οποία ωστόσο δίνει μια δική της, πιο μοντέρνα οπτική. Η ίδια έχει, έχει καταφέρει να στήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους, καθώς ζει μόνιμα στην Αμοργό, ενώ τα καλοκαίρια περιοδεύει με τους μουσικούς της σε όλη την Ελλάδα.