Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Με την σύζυγό του στο Buongiorno - Η στενοχώρια στον γάμο, το πρόβλημα υγείας και η απουσία από τη ζωή του γιου του

«Ήμουν πολύ ζορισμένος σε προσωπικό επίπεδο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Με την σύζυγό του στο Buongiorno - Η στενοχώρια στον γάμο, το πρόβλημα υγείας και η απουσία από τη ζωή του γιου του

Το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, όπου μίλησε για την εκπομπή του, Κοινωνία Ώρα Mega, και τη συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη, αλλά και για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του που έγινε το καλοκαίρι και το πρόβλημα υγείας του.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Ξυπνάω το πρωί και έχω ενέργεια. Δεν θέλω το βραδινό εγώ, πέφτει ενέργεια μετά από όλη τη μέρα και κουβαλάς και όλη τη μέρα πάνω σου», είπε αρχικά για την τηλεόραση και τα επόμενα βήματά του.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά έκανε μία αναφορά στην σύζυγό του και του ευχήθηκε για τον γάμο τους: «Να ζήστε». «Ευχαριστούμε πολύ» της απάντησε και έπειτα εξήγησε για το όλο θέμα που τον στενοχώρησε γύρω από τον γάμο:

«Εγώ είμαι για ένα λόγο εκεί, να λέμε τα νέα μας, τις συνταγές μας κλπ. Το τι κάνω μετά την εκπομπή δεν αφορά κανέναν. Δεν ήθελα να διαρρεύσει, έγινε από μία χαζομάρα. Είπαμε και στους φίλους μας, να τραβήξουν ό,τι θέλουν αλλά να ανεβάσουν μετά από δύο μέρες. Έγινε από απερισκεψία μίας καλεσμένης. Με στενοχώρησε πολύ. Δεν ήθελα να γίνει όλο αυτό. Δεν θέλω να εκθέτω την προσωπική μου ζωή, γι' αυτό και κρατάω χαμηλούς τόνους. Η Ανθή (Βούλγαρη) με έχει ανοίξει και λέω περισσότερα πράγματα.

Δεν σημαίνει τίποτα ότι βλέπεις κάτι περισσότερο από εμένα. Εγώ αυτά τα πράγματα τα σιχαίνομαι. Πώς να αντιδράσω, αφού η "σφαίρα έφυγε μετά". Αντιμετωπίζω τα πράγματα με ψυχραιμία. Το πλήρωσα πολύ ακριβά στο παρελθόν όταν γινόταν κάτι και φώναζα. Τελευταία φορά φώναξα στη δουλειά γιατί δεν βγήκε ένα ρεπορτάζ που το έβγαλαν οι άλλοι» - δείτε εδώ για τη φωτογραφία από τον γάμο του για την οποία μιλάει.

Στη συνέχεια σχολίασε τα πολιτικά πράγματα και επισήμανε: «Ο Κασσελάκης είναι αυτό που δείχνει, όλοι οι υπόλοιποι δείχνουν την ζωή τους όποτε τους συμφέρει. Έδινε τροφή ένα χρόνο τώρα, να' ναι καλά. Η θεματολογία στην εκπομπή δεν με ενοχλεί, είναι κατ' επανάληψη όλα».

Όσον αφορά στην υγεία του και το πρόβλημα που αντιμετώπισε, δήλωσε: «Όλα καλά, μία ξαφνική κρίση ήταν και μου πέρασε. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι τροφική δηλητηρίαση. Ακολούθησα ένα πρωτόκολλο γι' αυτό έλειπα τόσο καιρό. Ήθελα να φύγω από το νοσοκομείο, είχα ψήσει τον γιατρό να πάω ένα πρωί στην εκπομπή και να γυρίσω».

Δείτε επίσης: Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Τι είναι η παγκρεατίτιδα που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του, αποκάλυψε: «Ήμουν πολύ ζορισμένος σε προσωπικό επίπεδο και εκεί ήταν το πρώτο δέσιμο με την Ανθή. Με βοήθησε πολύ να ξεπεράσω κάποια πράγματα στον αέρα. Είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, μπορώ να της μιλήσω και εκείνη μου μιλάει, για όλα τα θέματα. Πιστεύω πως κάνω εύκολα φίλους, αλλά δεν είναι όσοι γνωρίζω φίλοι μου, είμαι εγκρατής, δεν ανοίγομαι σε όλους. Ελάχιστοι ξέρουν τα πάντα».

Η καθημερινότητά του μοιάζει κάπως έτσι: «Ξυπνάω 4:30 μετά την εκπομπή, πάω για γυμναστική, πάω κοιμάμαι και μετά εκεί κατά τις 4:30 πηγαίνω στην εφημερίδα τη "Βραδινή". Κοιμάμαι 10 το βράδυ».

Ο ίδιος έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, για τον οποίο ανέφερε: «Με το παιδί είχα ένα θέμα. Μεγάλωσε και δεν το είδα να μεγαλώνει. Ευτυχώς έχει καλή μάνα. Πήρε από μένα και τώρα δουλεύει 15 ώρες κι αυτός. Είμαι περήφανος για το παιδί μου. Έχω κάνει μέσα μου την κριτική που έλειπα τόσο πολύ. Το μεσημέρι τον πήγαινα στο μπάσκετ, αλλά δεν τον διάβαζα κιόλας. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει, μετά από 40 χρόνια τι να αλλάξω τώρα. Και τώρα δεν αφιερώνω τόσο χρόνο στην προσωπική μου ζωή όσο θα ήθελα» - δείτε εδώ τον νεαρό.

«Θέλω να πω κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα μου θυμώσεις. Η σύζυγός σου είναι εδώ», είπε τότε η παρουσιάστρια και εκείνος αμήχανος επισήμανε: «Αν δούλευε δεν θα ήταν... Κάνει νοήματα!».

Δείτε επίσης για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: Ποιος είναι ο 62χρονος που παντρεύτηκε "κρυφά" - Το διαζύγιο μετά από 25 χρόνια και ο γιος του