Μαρία Κορινθίου: «Αυτό είναι το τίμημα...» - Η αποκάλυψη για την φυγή του Γιάννη Αϊβάζη από την μονοκατοικία τους

«Κατέβασα το story που έκανα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Αυτό είναι το τίμημα...» - Η αποκάλυψη για την φυγή του Γιάννη Αϊβάζη από την μονοκατοικία τους

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, σχετικά με τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη μετά από τόσα χρόνια γάμου και ακόμη περισσότερα κοινής πορείας, απαντώντας για όσα γράφονται σχετικά με το γεγονός πως ο ηθοποιός έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν με την κόρη τους - δείτε το εδώ - και μένει πλέον μόνος του σε άλλο χώρο.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τον χωρισμό με τον Γιάννη Αϊβάζη

«Ποτέ δεν σας τα λέω όλα, δεν θέλω να τα μοιράζομαι όλα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάνω κάτω η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει. Παρόλο που έχουμε χωρίσει, οι ζωές μας δεν χωρίζουν, λόγω αγάπης. Έχουμε χτίσει κάτι πολύ δυνατό μεταξύ μας. Σε ένα κομμάτι κάποια πράγματα χωρίστηκαν. Κατέβασα το story που έκανα για την μετακόμιση γιατί το autocorrect έβαλε λάθος λέξη. Δεν με στενοχωρούν αυτά που ακούω, βάζω τα όριά μου. Καλώς ή κακώς αυτό είναι το τίμημα να κάθομαι να σας μιλάω», είπε αρχικά.

Και όταν την ρώτησε η ρεπόρτερ αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για την φυγή του από την μονοκατοικία τους, αρκέστηκε στο να πει: «Ο χωρισμός είναι χωρισμός, ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται...», στέλνοντας ένα φιλί την ώρα που απομακρυνόταν με το αμάξι της - δείτε εδώ πώς θα αντιδράσει αν τον δει με άλλη γυναίκα.