Δέσποινα Μοιραράκη: «Τη συγχαίρω! Αποτελεί παράδειγμα...» - Άφωνοι στο Buongiorno με το σχόλιο για τον χωρισμό Κεφαλογιάννη & Μάτσα

Η στάση της κάποιους τους ξένισε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: «Τη συγχαίρω! Αποτελεί παράδειγμα...» - Άφωνοι στο Buongiorno με το σχόλιο για τον χωρισμό Κεφαλογιάννη & Μάτσα

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, συνάντησε την Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία με πολύ χαρά και ενθουσιασμό στάθηκε μπροστά της για να πραγματοποιήσει δηλώσεις. Μίλησε, συγκεκριμένα, για την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή, καθώς η ίδια βρισκόταν στις κερκίδες στο Ηρώδειο όταν συνέβη το κακό - δείτε εδώ τι συμβαίνει στο νοσοκομείο με την κόρη και τα εγγόνια της, ενώ σχολίασε και τον χωρισμό του Μίνωα Μάτσα με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το ζευγάρι μετά από τόσα χρόνια γάμου και δύο παιδιά που απέκτησαν φαίνεται πως πέρασαν σοβαρή κρίση και βρίσκονται προς το τέλος της σχέσης τους, με τα parapolitika.gr να κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Η πολιτικός έδωσε την απάντησή της γι' αυτό μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - δείτε την εδώ - για την οποία η πρώτη την συγχαίρει.

Το σχόλιο της Δέσποινας Μοιραράκη για τον χωρισμό Μάτσα - Κεφαλογιάννη

«Πριν πει το δεύτερο τραγούδι είπε μία καλησπέρα και είπα στη φίλη μου "πρώτη φορά την βλέπω έτσι", ενώ έχει πάντα ένα μπρίο και την θαυμάζω γι' αυτό. Δεν πήγε ο νους μου ότι ήταν κάτι τόσο δυσάρεστο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και να την έχουμε κοντά μας, που θα το ξεπεράσει, είναι πολύ δυνατή», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη για την Μαρινέλλα.

Και για το διαζύγιο, επισήμανε: «Τη συγχαίρω (την Όλγα Κεφαλογιάννη) για την ανδρεία και τη δύναμη που επέδειξε και διαχειρίστηκε το προσωπικό της θέμα. Πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες».

Τα λόγια της, βέβαια, έκαναν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απορεί: «Τι έκανε και την συγχαίρουμε;», σχολίασε για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Μίνως Μάτσας - Ο λόγος που είχε χωρίσει με την Μαρία Κίτσου το 2019